Yardım

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
onr_mtl
Yeni Üye

Yardım

Mesaj gönderen onr_mtl »

Herkese merhabalar
Benim birkaç sorum olacak umarım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlar;
İlk sorum şu bir kardeşimiz var birlikte aynı salonda idman yapıyoruz 20 yaşında bu kardeşimiz ilk kürünü yapmak istiyor,
Benden yardım istedi çünkü kafasını çok karıştırmışlar, sizde bu işleri biliyorsunuz birisi onu al birisi bunu al demiş.
Ben hiç bu işlere bulaşma yaşın ufak dedim ama o abi ben yapacağım ister yardım et ister etme dedi kafaya koydum dedi.
Bende iyi bir çocuk olduğu için zarar görmesini kandırılmasını istemiyorum yardım etmeye karar verdim fakat bu işten en az zararla çıkmasını istiyorum.
Arkadaş 72 kilo 1.75 boylarında yağsız sayılabilecek bir vücuda sahip çok fazla bir büyüklük istemiyor abi işte 2-3 cm kol büyürse biraz omuz genişlerse birazda üst göğüs yeter diyor.
Bende şöyle bir şey düşündüm;
12 hafta testo+primobolan veya boldenon+danabol tarzı bir şey, haftada 250 testoyu geçmesini istemiyorum primo veya boldenon 300 mg yeter diye düşünüyorum.
Soru 1- Testo olarak ne alsın Sustanon mu Enatat mı ben Enatattan yanayım sizce?
Soru 2- Haftada 250 mg çok mu az çocuğun beklentisini yukarıda yazdım ona göre yorum yaparsanız sevinirim?
Soru 3- Primo mu alsın boldenon mu ve nedeni?
Soru 4- Bu tarz düşük bir kürün tedavisini nasıl yapacak mesela pregnyl lazım mı?
Gelelim ikinci soruya ben geçen kışın 12 hafta boyunca 500 mg enatat ile 400 primo alıp bir diyet yaptım baya da fark oldu vücudumda yani memnun kaldım.
Sonra yazın Ağustos ayında askere gittim kısa dönem şubatta geldim Nisan gibi yeniden idmanlara başladım toparladım tabi yağlandım bunun farkındayım.
Şimdi ikinci bir kür yapacağım direk olarak hacim için yine 12 hafta düşünüyorum çoğu arkadaşım deca al diyorlar bu arada yaşım 30 şu an kilom 85 boy 1,75 ölçülerimin hepsini tam olarak hatırlamıyorum ama biceps 42,5.
Sizce ben ne yapayım kütle almak için Nisan ayına kadar bulk gibi takılmayı düşünüyor Nisan da diyete başlayacağım Sustanon hiç kullanmadım birkaç arkadaşım illa Sustanon diyor
ama ben nedense bir yerlerde okudum hormonlarla çok oynuyormuş sustanon bu yüzden enatat almayı düşünüyorum doğrusu kafam karışık benim için hacim kütle için yapabileceğim
bir kaç kür ne tavsiye edersiniz cevaplar geldikten sonra tam ölçülerimi de yazarım.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Yardım

Mesaj gönderen lennox77 »

Merhabalar
Arkadaşınız 500 mg Testo Enanthate ve 200 mg Boldenon ile küre başlayabilir
İlk 4 haftada 30 mg Danabol alabilir
Sustanon,4 farklı esterden oluştuğundan çok fazla dalgalanma yapar androjen reseptörleri üzerinde,o yüzden ilk kez küre gireceklere agresifliği fazla yansıyabilir
Primo'da 100 mg 17 tl fiatı ile yüzüne bile bakılmayacaklardan artık :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

sen o arkadasa 1 sene daha ıdman yapmasını ıyı beslenmesını soyle ;) yok mok derse ılerde cocugun olmaz kusun otmez geyıgınden gır konuya yası cok kucuk hormonlarla oynamak ıcın erken
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

20 yaşında kür yapılabilir eğer gerekli altyapı ve disiplin mevcutsa
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Erkekler 26 - 27 yaşlarına kadar tabii şekde büyümeye devam ederler bu yaşlarda dışardan sağlanan muvazene ilerki yaşlarda o şekilde daimi olur, yani zaten hormon var diye vücuttaki miktara göre ayarlanan tabii ifrazat buluğ çağından sonra da o miktarı muhafaza ederek kalır.
onr_mtl
Yeni Üye

Mesaj gönderen onr_mtl »

Vallahi çocukla konuştum ama vazgeçmedi abi yaza kadar iyi bir şey yapacağım dedi.
Ve küre yarın başlıyor primo konusuna gelince ben anlattım işte zam geldi pahalı falan filan dedim ama fark etmez dedi.
250 mg sustanon ile 300 mg primo almaya başladı 12 hafta alacak bunun tedavisi için ne yapmalı pregnyl gerekli mi?
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Ben hiç pçt vs yapmadım, diğer arkadaşlar daha iyi malumat verirler, yanlış olmasın.

Uncelo, Leno X 77 gibi hocalar hem bu mevzuda .lumat sahibi hem de ilaç satıyorlar çeşitli ilaçlar hakkinda bilgi sahibidirler.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir