Arkadaşlar bir poşet deve dikeni topladım bunu nasıl kullanacağımı biliyor musunuz?
Bu arada arkadaşlar nasıl kullanacağımı buldum tarif: kurumuş deve dikeni yapraklarından ve çiçeklerinden bir tutam alıp üzerine 500 ml sıcak su ekleyip 5-6 dakika sonra içeceksiniz.
deve dikeni-tribulus
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
deve dikeni-tribulus
En son benburlardayeniyim tarafından Cum Ağu 22, 2014 10:01 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Re: deve dikeni-tribulus
bizler, içinde deve dikeni olduğu iddia edilen hapları satınalıp yutarız ne yuttuğumuz yahut kıçımıza ne dürttüğümüzü umumiyetle bilmeyiz, eczacıların yaqzılar yazduığı , neşrettği bir form varsa orada sorsan faydalı olur.
Deve dikeni (Milk Thistle) ticari preparatları, esas bitkiye göre daha etkilidir. Deve dikeni içerisinde bulunan silimarin etken maddesinin saflaştırılıp izole edilmesi ile ticari kapsüller oluşturulur. Karaciğer üzerinde etkili olan da silimarin maddesidir. Sizin doğa da topladığınız deve dikenini direkt kullandığınızda ondan alacağınız silimarin oranı düşük kalacaktır. Karaciğerdeki toksik etki sonucu hasar görmüş hücreleri yenileyemeyecektir. Ticari olanlar içerisinde %80 oranında bulunuyor. Her kapsülde 250mg ile 350 mg arasında silimarin bulunuyor. Eğer kür amaçlı kullanıyorsanız kendinizi riske sokmayın derim
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
neticede bu haplar aynı zamanda tabii dıda menbalarıdır vede kapalı yerde yani hapın içindeyken içinde mevcut zararlılı mahlukatın üreyerek hastalık yapmaması için içine katılan ve bu mahlukatı uzun süre öldürmeye yetecek kimyevi maddeler, bizim vücudumuzda nihayetindse karaciğerden geçerek kana karışacaktır. Bu hapları ne kadar çok alırsak nihayetinde karaciğere o kadar zararlı olacaktır.
benburlardayeniyim yazdı:Arkadaşlar bir poşet deve dikeni topladım bunu nasıl kullanacağımı biliyor musunuz?
Netten deve dikeni nasıl kullanılır gibi arama yaparsanız tariflri bulabilirsiniz.
Ticari halinin işe yaraması için hem yüksek saponins oranı hemde gr. ı yüksek olmalı.
Doğal hali ile yapılan araştırmalar da 5 gr. alınan deve dikeni yada kilo başına bir oranı vardı şu an hatırlamıyorum erkeklik hormonunu düzenleme (hayvanlarda yapılan deneylerde) ve karaciğer de iyileşme bununla ilgili makale vardı bir yerde paylaşmıştım ama neresi hatırlamıyorum.
Doğru bilinen Yanlışlar : deve dikeni testo arttırır hayır testo yu düzene sokar. steroid değildir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir