Selamün aleyküm Arkadaşlar
Öncelikle bu mesajı yazmanın sebepi forumda bütün arkadaşlarından hem bilgi almak hemde bu sene testo enant,boldenon,dianabol kürü yapacak arkadaşların daha iyi bir kür geçirmesi amacıyla bu başlığı atarak hepinizin daha önceki tecrubelerinizden yararlanmak şimdiden cevap veren ve bilginlerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim cevaplarınız bir çok kişinin saglıklı ve güzel bir kür geçirmesini sağlıyacaktır bende dahil .
Sorular
1 boldenon kürü yapan birisi neyi hedeflemeli ve nasıl beslenmeli ve anteraman yapmalı ?
2 Boldenondan en iyi verimi hangi dozajlarda ve kaç hafta yapmalıyız ?
3 Hangi Marka kulanılmalı şuanda türkiyede en çok tercih edilen markalar ve en verimlileri hangileridir ?
4 PCT si nasıl yapılması gerekir
5 boldenon küründe en Çok neye dikkat etmeliyiz önem göstermeyeliz
6 Çok iyi bir kür geçirsek bile max. ne kadar kütle kilo kazanabiliriz.
7 kür Bittikten sonra kas kaybı yasamamak için nelere dikkat ve önem vermeliyiz.
Öncelikle forumda boldenonla ilgili makaleler ve tartışmalar var gördüm ama ben herşeyi tek başlık altına almak istedim ki insanlar bu bilgilere daha rahat ulaşsın ve okusun bütün steroidforumtr ailesine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum
NOT : Biz insanların Her zaman en ummadığmız insanlardan neler öğrenecemizi Bİlmemiz Gerek
Gerçek Bilgelik budur !!
Saygılarımda...
TESTO ENANT BOLDENON DİANABOL KÜRÜ
Re: TESTO ENANT BOLDENON DİANABOL KÜRÜ
bence bu kadar soruyu bir arada sormak yerine forumu biraz araştırabilirsin sorularının birçoğunun cevabı belli...
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: TESTO ENANT BOLDENON DİANABOL KÜRÜ
1- kalıcı kas saglarsın ölçülerde büyüme ve max verim hedeflemelisin
2- kimileri 12 hafta der bende bu durumda uncleo ya katılıyorum 16hafta uygun takip ettigim insanlarda genelde patlama 8.haftadan sonra başlıyor 12de kesmek erken gibi bu durumdan istifade etmek en akıllıcası bana göre 16hafta 60-65kg dolaylarındaysan 250test enanthat 200boldenon , 75-80-85.. dolaylarındaysan 500testo 400bolde , baktın iyi gidiyor patladın gidiyosun kürle birlikte 80den 92ye fırladın 12.haftada son 4haftada 750testo 600bolde yapılabilir..
3- Marka konusu detaylı bir konudur bvs labs leon balkan pharma fena degildir tavsiyem bvs dir.
4-Kür ortasında yahut başlanmadan pct konuşmak erken olur testislerin durumuna göre prenglye ve oralların mglarına karar verilir
5-Beslenmeye , en az 9 saat net uykuya ve her kas grubunu haftada 2 kere dövmeye dikkat etmek lazımdır.
6- 10-12 kg alırsın suyla beraber net olaraksa 5-6kg kas alabilirsin max şartlarda cok zorlarsan ama bu şık antrenman sistemine ve beslenmeyle dogrudan alakalı uyku düzenide olmazsa olmaz
7- Creatine,Glutamin, Protein tozu, tribulus ve balık yagı çinko b12 vs destekleri almalısın zaten düşüş kaçınılmaz olacaktırda bunlarla düşüş minimize edilebilir
Madmax hoca haklı yalnız gecenin 4 ü 38geçesinde yazdım bunları bilgim çerçevesinde ama forumu okuyarak bunları ve daha fazlasını bulabilrsiniz okumadan ögrenme olmaz..
2- kimileri 12 hafta der bende bu durumda uncleo ya katılıyorum 16hafta uygun takip ettigim insanlarda genelde patlama 8.haftadan sonra başlıyor 12de kesmek erken gibi bu durumdan istifade etmek en akıllıcası bana göre 16hafta 60-65kg dolaylarındaysan 250test enanthat 200boldenon , 75-80-85.. dolaylarındaysan 500testo 400bolde , baktın iyi gidiyor patladın gidiyosun kürle birlikte 80den 92ye fırladın 12.haftada son 4haftada 750testo 600bolde yapılabilir..
3- Marka konusu detaylı bir konudur bvs labs leon balkan pharma fena degildir tavsiyem bvs dir.
4-Kür ortasında yahut başlanmadan pct konuşmak erken olur testislerin durumuna göre prenglye ve oralların mglarına karar verilir
5-Beslenmeye , en az 9 saat net uykuya ve her kas grubunu haftada 2 kere dövmeye dikkat etmek lazımdır.
6- 10-12 kg alırsın suyla beraber net olaraksa 5-6kg kas alabilirsin max şartlarda cok zorlarsan ama bu şık antrenman sistemine ve beslenmeyle dogrudan alakalı uyku düzenide olmazsa olmaz
7- Creatine,Glutamin, Protein tozu, tribulus ve balık yagı çinko b12 vs destekleri almalısın zaten düşüş kaçınılmaz olacaktırda bunlarla düşüş minimize edilebilir
Madmax hoca haklı yalnız gecenin 4 ü 38geçesinde yazdım bunları bilgim çerçevesinde ama forumu okuyarak bunları ve daha fazlasını bulabilrsiniz okumadan ögrenme olmaz..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir