Boldenone Kürü Pct Yardım

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
mrstarfinger
Yeni Üye

Boldenone Kürü Pct Yardım

Mesaj gönderen mrstarfinger »

Elimde boldenone ile testo enantath var.Yan etki açısından huzura kavuşacağım almam gereken ilaçlar nelerdir.Çok bütçe darlığı yaşıyorum.Almazsam sıkıntı ne derece olur boldenonun zararı düşük androjen etkisi sayesinde çok yok diye biliyorum.12 haftalık kür yapmayı düşünüyorum.Jinekomasti akne ve kıllanma olmasından korkuyorum önlemimi hangi markalar ile alabilirim?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Boldenone Kürü Pct Yardım

Mesaj gönderen lennox77 »

Arimidex 4 günde 1 tablet
Benexol günde 1 tablet
Zinko 222 günde 1 tablet
Kür içi koruyucular olmadan küre girmenizin bir mantığı yok...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

boldenom mantığı nasıl işler, kısa ilaçlarla da kullanılırken hacim kitle kazandırı mı
En son falcone tarafından Sal Ağu 12, 2014 8:45 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
mrstarfinger
Yeni Üye

Mantığı yok derken? Yani bu 3. kür deca ile test.karışımı kürü sadece 2 pregnil ile götürdüm.
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

boldenon, kendisi gibi aynı tesire sahip yani aromatize olmayan başka ilaçlarla beraber mi, kullanılır yoksa bir de deca vs gibiuzun bir ilaca ihtiyaç varmıdır.

kısa ilaçlarla beraber kullanılması daha tesirli, yağsız, susuz bir kitle yapar mı.
Boldenon + propinat + masteron + stanozol (boldenom + kısa yağ yakıcı ilaçlar) şeklinde bir kür mantıklı mı, değilse mahsurları nelerdir.

teşekkürler
mrstarfinger
Yeni Üye

falcone yazdı:boldenon, kendisi gibi aynı tesire sahip yani aromatize olmayan başka ilaçlarla beraber mi, kullanılır yoksa bir de deca vs gibiuzun bir ilaca ihtiyaç varmıdır.

kısa ilaçlarla beraber kullanılması daha tesirli, yağsız, susuz bir kitle yapar mı.
Boldenon + propinat + masteron + stanozol (boldenom + kısa yağ yakıcı ilaçlar) şeklinde bir kür mantıklı mı, değilse mahsurları nelerdir.

teşekkürler

Arkadaşım bu konu benim başlıkla ilgisiz lütfen kendi başlığınızı açıp sorunuz benim kafamdaki sorular ayrı seninki ayrı yani lütfen rica ediyorum.
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

mrstarfinger yazdı:Elimde boldenone ile testo enantath var.Yan etki açısından huzura kavuşacağım almam gereken ilaçlar nelerdir.

.Jinekomasti akne ve kıllanma olmasından korkuyorum önlemimi hangi markalar ile alabilirim?

Böyle bir kürde kısa ilaçlar kullanılırsa , bu mümkünse aynı zamanda kürün nihayetinde tedaviye de (pçt yede) ihtiyaç olmayacaktır. Yani sualimin cevabı size de cevap olacaktır. Zannederim yorgundunuz okuduğunuzu anlamadan cevap verdiniz.

kürünüzde ve idmanlarınızda muvaffakiyetler temenni ederim
mrstarfinger
Yeni Üye

falcone yazdı:
mrstarfinger yazdı:Elimde boldenone ile testo enantath var.Yan etki açısından huzura kavuşacağım almam gereken ilaçlar nelerdir.

.Jinekomasti akne ve kıllanma olmasından korkuyorum önlemimi hangi markalar ile alabilirim?

Böyle bir kürde kısa ilaçlar kullanılırsa , bu mümkünse aynı zamanda kürün nihayetinde tedaviye de (pçt yede) ihtiyaç olmayacaktır. Yani sualimin cevabı size de cevap olacaktır. Zannederim yorgundunuz okuduğunuzu anlamadan cevap verdiniz.

kürünüzde ve idmanlarınızda muvaffakiyetler temenni ederim

İyide enantat diyorum ben sen propinat diyorsun.Kısa ester değil benim sorduğum yinede sert anlaşıldıysam kusura bakma.
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

evet sen uzun ester diyorsun. Ben de kısa esterli ilaçlarla birlikte kullanılabiliyorsa hem biraz adele yapar hem de su tutmadan yağları yakarak güzel bir kitle kazanmış olururuz diyorum. Ama acaba gerçekten de boldenom kısailaçlarla bir likte kullanılabilir mi. Bu sayede pçt yapmayacağımız bir hacim kürü de yapmış oluruuz.

yağ yakma kürlerinde sustanom kullananlar varmış. erkek hormonu ihtiyacını karşılamak için belki de bunda da kısa ilaç kullanılır.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir