enejksiyon cc'leri
-
- Yeni Üye
enejksiyon cc'leri
Merhaba, 500testo,400deca kürüne girdim 4ml bacağa enjeksiyon yapıyorum fakat 2 3 gün yere basınca hafiften ağrı yapıyor. yabancı forumlarda araştırdığımda çoğu kişi 4ml fazla diyor bazısı 5ml yapıyorum ben sorun yok diyor sizin tecrübeleriniz nedir sizce haftada 2 ye mi bölmeliyim tek seferdeki enjeksiyon hacmini düşürmek için?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: enejksiyon cc'leri
Büyük kas gruplarına yapılan enjeksiyonlar daha ağrısız olur. bu nedenle kalça en ağrısız olandır. Bacaktan yapılan enjeksiyonun ağrılı olması kişiden kişiye değişebilir. eğer 4ml sizde ağrı yapıyorsa 2 nedenii olabilir; 1-enjeksiyondan kaynaklı bir ağrı ve 2- 4ml sizin için fazla geliyor olabilir. Enjeksiyonları 2şer ML şeklinde 2 bacağa bölebilirsiniz. ince bir ayrıntı; bir önceki enjeksiyonun tam üzerine yapmayın. önceki enjeksiyon yerinin 3-5 cm arası etrafında bir noktaya uygulayın.
-
- Yeni Üye
yeşil uçlu iğne kullanmıştım daha ince uçlu bulamadığım için en ince olarak siyah uçlu bulabildim ağrı açısından faydalı oldu sanırım
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
bacak enjeksiyonları için en ideali siyah uçlu olanlardır. daha kısa ya da uzun uçlu enjektörler bacakta sorun yaratabilir. Keza kalça enjeksiyonları için ise sihay uçlu sıkıntı yaratabilir. yeşil uçlu kalça içiin idealdir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir