3. KÜRÜM VE İLK TRENBOLONUM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
3. KÜRÜM VE İLK TRENBOLONUM
.
Merhaba arkadaşlar 3. kürüme trenbolone girmeyi düşünüyorum 3 yıllık vg geçmişim var şuan elimde optımum pharmanın trenbonu, boldenonu, tes. enentha var. Diğer 2 kürüm deca oldugu ıçın biraz yaglandı vucut yaz dolayısıylada vücut suyu attı tamda temiz büyüme zamanı geldı tren. 200 bold. 400 test. 250 yanında turinabol var bide yanında kilom:73 boy : 170 kullanım şekli nasıl olmalı acaba yardım :
Merhaba arkadaşlar 3. kürüme trenbolone girmeyi düşünüyorum 3 yıllık vg geçmişim var şuan elimde optımum pharmanın trenbonu, boldenonu, tes. enentha var. Diğer 2 kürüm deca oldugu ıçın biraz yaglandı vucut yaz dolayısıylada vücut suyu attı tamda temiz büyüme zamanı geldı tren. 200 bold. 400 test. 250 yanında turinabol var bide yanında kilom:73 boy : 170 kullanım şekli nasıl olmalı acaba yardım :
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: 3. KÜRÜM VE İLK TRENBOLONUM
decadan dolayı vücut yağlanmaz. deca vücuda su çeker. yağ çekmez. yağlanma tamamen beslenme ile alakalı bir durumdur. Kür tavsiyesi için en önemli husus olarak yaşınızı belirtmeniz gerek. ve belirgin bir hastalığınız yada alerjiniz varmı? herşey normal ve yaşınız da yeterli ise; 200 trenbolone için 250 testosterone azdır. Böyle bir kürde enaz 500mg testo almanız daha doğru olur. Ayrıca boldenone ile başlayıp boldenoneu bitireceğiniz son 2 hafta trenbolone a geçiş yapabilirsiniz. aynı anda deca-tren ve bolde kullanımını ben tavsiye etmiyorum. Geçiş süreci yaparak kullanmak daha iyi olur.
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
uncleo hocam mitral kapak prolapsusu var bende doguştan yani sol kalp kapakçıgından kan sag kalp kapakçıgına geçerken zorlanıyor ve seyiriyor bunada tıpta bu ismi vermişler üfürme diyede geçiyor sanırsam erken yorulma falan fıstık yaşımda 21 20yaşından sonra belli edermiş zaten bu hastalık kendini evelatında bilme olasılıgı yokmuş ki bendede öyle oldu ve ilerde sag kalp kapakçıgı yetmezlgine sebep olabilir diyor nette baktıgımda ben bu yüzden küre giremiyorum bana sıkıntı yaratabilir düşüncesiyle ,bu kodu hakkında bilginiz varmı acaba yahut kendinde bulunanlar görüş paylaşırlarmı bu sorunda kalp tamiriyle yahut kalp kapakçık degişimiyle gideriliyormuş ama doktor gerek yok dedi yılda 1 kontrole gel dedi ve fazla zorlama dedi bnm için bense 90kg bench cıkıyorum fazla zorluyorm kendimi 88kg ım 1.78 boyum var ve 40cm soguk kol ölçüsüne sahibim...
- barda
- Yeni Üye
multipower 3. kür için erken olur trenbolon diger roidlere oranla 3kat daha etkili olup fayda göremeyenin sporu bırakmalarını tavsiye ediyorlar
) ama sert bir üründür ve trenden sonra gelişme hayli yavaşlar trenden sora growth ve daha ötesi varmı bilmiyorum ve ciddi bir hedefin yoksa gerek yok kanımca yag varsa test. propionat ve masterolon kullanılabilinir günaşırı ve tablet olarak clen alınabılır aşırı yag yoksa clene bulaşma derim..

En son barda tarafından Pzr Ağu 10, 2014 2:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız hakkında benim yorum yapmam doğru olmaz. Forumlarda, internette, aynı yada benzer rahatsızlığa sahip olan biri dahi olsa başkasının lafı ile kesinlikle bir adım atıp karar vermeyin. Uzman bir doktora gitmelisiniz. İllaki steroid kürüne girecekseniz de bu durumu açıkça doktorunuza söylemeniz daha doğru olur. O sizin durumunuza göre riski nedir ne değildir daha iyi bilgilendirecektir. Kalp rahatsızlığı olanlara ben kür kesinlikle önermiyorum. Ciddi düşünülmesi ve riski çok büyük olan bir konudur. Keza ağır yada tempolu idmanlar da sıkıntı yaratabilir. Bende bu konuyu da doktorunuza danışın. Ağır idmanlarda heart rate in artması, hastalığınız için bir risk oluşturuyor mu diye. Son olarak: bu tür rahatsızlıklarda ben yada bir başkası kim olursa olsun, bişey olmaz, yap, et derse kesinlikle dinlemeyin. Aynı rahatsızlığa sahip olan başka kişi ile sizin bünyeniz ve organlarınızı vereceği tepki kesinlikle bir olmaz. Bu konuda tek rehberiniz doktorunuz olsun.
Tekrar geçmiş olsun.
Tekrar geçmiş olsun.
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
sevgili barda kardeş. Trenden sonra gelişme neden yavaşlar. Yada diğerlerinden sonra da (o kadar olmasa da) yavaşlar mı.
bundan sonra ilaçsız gelişme olmayacak mı demektir. Bu mevzuya dair malumat verirmisiniz
teşekkürler
bundan sonra ilaçsız gelişme olmayacak mı demektir. Bu mevzuya dair malumat verirmisiniz
teşekkürler
- barda
- Yeni Üye
falcone hocam trenbolon diger roid türevlerine göre 3kat daha etkili bir anaboliktir yani gelişememe ve iyi sonuçlar elde edememe ihtimali düşük ama bunun ters bir tarafı var kullanılabilecek en agır enjektedir ötesi hghlardır şöyle bir durumda söz konusu tren enanthat alırsanız bir kür içinde başka kürdede 1 tık üstünü alırsanız yine büyürsünüz ha ne olur büyüme yavaşlar (orallardada en etkili halotestindir) şöylede bir mantık söz konusudur ben en etkili roidi neden sona saklayıpta başta kullanıp ondan alacagım maximum faydayı düşüreyim ve hemde tren kullandıgım için bir sonraki ve daha sonraki kürlerimde hep doz artırımı ve agır kürlere girmem lazm olurki buda testislerime olan baskıyı artırır bu yüzden treni her daim vurucu darbe olarak arka plana saklama amacında olmamız gerekmekte kanımca trenin ötesi HGH (human growth hormone) dır daha öteside bildigim kadarıyla yok ama bunlardan evel diger kombinlerdende max fayda saglayıp bunları sona bırakıp dahada karlı ayrılabiliriz bu işten kanımca saygılar 
Unleo hocam zaten arnold un bile birkaç defa kalp kapakçıkları degişmiş roidler yüzünden ben bu durumdan muzdaripim bazen çok bitik oluyorum agrı yapıyor aha diyorum öldük
bu işin en ters yanı yorgunluk ben bu spora 16yaşında başladım şu an yaşım 21 ama 17-18yaşında enerjim bitmek bilmezdi şimdi sönmüş volkan gibiyim patlamaya ihtiyacım var ama öylesine bitik hissediyorumki sizinde dediginiz gibi kalp kapakçık işi şakaya gelmiyor en ufak zorlamada bile sıkıntı yaratabilir şimdi yaratmasa bile ilerde illaki yaratacak fazlada kendimi zorlayıp yormak istemiyorum ve bu konuyu biraz erteliyorum şimdikilik iyicenede ögrenmek adınada erteliyorum eger kapakçıklarda sorun olmasaydı ülkemizde gençler şampiyonasına bile giderdim.. gözüm o denli karadır ama aileme bu hususta sözüm var supplemente bile karşı çıkarlarken onları çigneyip bu işe bulaşamam ama şimdilik takipteyim ileride ne olur ne biter bilemiyorum hakkımda hayırlısı olsun şimdilik beklemedeyim..

Unleo hocam zaten arnold un bile birkaç defa kalp kapakçıkları degişmiş roidler yüzünden ben bu durumdan muzdaripim bazen çok bitik oluyorum agrı yapıyor aha diyorum öldük

-
- Forum Duayeni
ben takriben 1 ay sonra
tnerbalon aseton,
mactepoH
t. propinat
o x andronol
stanozol
turanobil
ihtiva eden bir küre gireceğim
bu kür bittikten sonra kendi başıma hiç kilo veremeyecekmiyim, yahut başka ilaç tesir etmeyecek mi, yahut aynı maddeler, eski miktarlarında kullanırsam tesirsiz mi kalacak arttırmak zorunda mı kalacağım
tnerbalon aseton,
mactepoH
t. propinat
o x andronol
stanozol
turanobil
ihtiva eden bir küre gireceğim
bu kür bittikten sonra kendi başıma hiç kilo veremeyecekmiyim, yahut başka ilaç tesir etmeyecek mi, yahut aynı maddeler, eski miktarlarında kullanırsam tesirsiz mi kalacak arttırmak zorunda mı kalacağım
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Reseptörler boşalınca aynı ilaçlar etki verir yine
Ama bu kadar ilaç içeren bir kür bence gereksiz...
Ama bu kadar ilaç içeren bir kür bence gereksiz...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Forum Duayeni
daha önce
tnerbalon A.
t. propinat
Masteron
muhteviuaytlı bir kür yaptım ve hiç fayda görmedim. Şimdi miktarları arttırmak, haplar eklemek, markaları değiştirmek yahut farklı ialçalar kullanmak tercihleri arasında jkaldım. Aklımdan, miktarı arttırıp, bazı haplar eklemek geçiyordu. Tavsiyeniz nedir.
teşekkürler
tnerbalon A.
t. propinat
Masteron
muhteviuaytlı bir kür yaptım ve hiç fayda görmedim. Şimdi miktarları arttırmak, haplar eklemek, markaları değiştirmek yahut farklı ialçalar kullanmak tercihleri arasında jkaldım. Aklımdan, miktarı arttırıp, bazı haplar eklemek geçiyordu. Tavsiyeniz nedir.
teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir