İlk Bulk Kürüm

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
mesut38
Yeni Üye

İlk Bulk Kürüm

Mesaj gönderen mesut38 »

Merhaba benim bu ilk kürüm ve şu an 4. haftadayım küre başlayıp başlamama konusunda çok kararsızdım korkuyordum şimdi sizlere kür boyunca gelişimimi ve yaşadıklarımı burda sizlere aktaracağım ben bu işlerde amatör ve acemi biriyim bu işin en doğrusunu profesional hocalarımız bilir ben sadece deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim.

Küre başlamadan önce hocalarımızın söylediği destek ürünlerini aldım hocamın dediği gibi hergün aynı saatte alıyorum.Beslenme ve uyku programına dikkat ediyorum.şu an itibari ile her hangi bir sorun yaşamadım saç dökülmesi sivilce aşırı sinirlilik vb. Küre başladığım gün 70,5 kg dım şu an itibari ile 76,8 kg oldum yaklaşık olarak 4 haftada 6 kg kilo aldım eskiden fazla ağırlık kaldıramazken şu an ağırlık kaldırışımda çok ciddi bir artış oldu ve artış devamda ediyor. Kilo alımına bağlı ister istemez karın kasları eskiye göre daha az gözüküyor.

İğne vurma konusunda çok korkkuyor yapamayacağımı düşünüyordum ancak doktor bir arkadaşım gösterdi ve ona göre kendim rahatlıkla acımadan enjekte edebiliyorum herkezin bir kez gösterilmesi ile yapabileceğine inanıyorum.

Bana steroidi hep kötü çok korkunç bir şey olarak gösterdiler ama şu an itibari ile en ufak minik bir zararını görmedim inşallahda görmem.Steroidin bilinçli kullanıldığı zaman karar vermeyeceğini düşünüyorum.

Burdan murat hocamada çok teşekkürlerimi sonuyorum gerçekten çok iyi ve kaliteli bir sporcu. Allah başarılarının devamını versin inşallah.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İlk Bulk Kürüm

Mesaj gönderen lennox77 »

Kürünün içeriğini de aktarırsan senin gibi yeni küre girecek arkadaşlara daha iyi yardım etmiş olursun
Rakamsal bilgiler doğrultusunda kürünün iyi geçtiğini söyleyebilirim
Başarılarının devamını dilerim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
mesut38
Yeni Üye

Mesaj gönderen mesut38 »

tabikide hocam kürüm 12 hafta, 10 hafta 500 mg deca, 12 hafta 500 mg testosterone enanhate ,günlük 20 mg dianabol kullanıyorum ama 6,7,8 haftalarda testosteronu 750 mg dianabol ü 30 mg çıkararak tekrar normal dozlara düşüreceğim inşallah 4. haftam bitti vücudumda çok fazla yağlanma olmadı .
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

6,7,8 . haftalarda 750mg a çıkarttığınız testo mümkünse kür sonuna kadar o seviyede kalsın. 500 deca için 500 testo "az bir orandır" ki bide yanında danabol varsa dikkat etmek gerekir.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Uncle hoca ince bir detayı güzel yorumlamış
İlaçların aromatize olması sorun oluşturabilecek bir kür bu
Testo miktarını yüksek tutmakta fayda var
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
mesut38
Yeni Üye

Mesaj gönderen mesut38 »

Teşekkür ederim hocam bulk kürü biter bitmez genetropin ile definasyona girmeyi düşünüyorum sizce biraz bekleyim mi yoksa hemen girmem daha mı iyi olur.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

bulk bittikten sonra direk devam edebilirsin. GH ile beraber haftalık 250mg testo ile devam edersen daha iyi olur. GH doğal testo seviyesini tek başına baskılayacaktır. bulk bitimi 1500iu pregnyl vurup GH la beraber 250mg testo devam edebilirsiniz. GH kullanım süresinin uzunluğuna göre aralarda pregnyl kullanılabilir.
mesut38
Yeni Üye

Mesaj gönderen mesut38 »

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir