Yaşım küçük biliyorum...

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Yaşım küçük biliyorum...

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Ve bunları kullanmak gibi bir niyetim de yok ben bu sayfayamerak ettiklerimi yazıyorum.
Son olarak birkaç sorumu daha cevaplar mısınız?
1-Klomen beyni östrojen az diye kandırıp hormon salgılatıyorsa bunu arimidex de yapabilir mi.Sonuçta hipofiz klomenden östrojenin az olduğunu sanıyor.diğer durumda gerçekten az.
2-Neden bodyciler steroid kullanıyor onun yerine PCTde kullandıklarını kullansalar hem kalıcı azalma olmaz hem steroidler kadar zararlı değiller.Testosteronu az yükselttikleri için mi?
3-Ve son olarak klomen kalıcı testosteron azlığı yada etkisi geçince düşüş yapar mı?Bazı yerlerde kullandıktan sonra artan östrojenden negatif feedback çok artar diyordu(bi sitede doktora sordum hayır her şey normale döner dedi) başka biri de eğer klomen kullanırsan hipofiz tembelleşir bir daha klomensiz tam verimde çalışmaz dedi.Doğru mu?
Şimdiden emeklerinize teşekkür ederim.
Edit:
4-Kürden sonra PCT için klomen kullanılmasını anladım ama her PCT için neden klomenle nolvadex kullanılıyor?Klomenden dolayı testosteron artıyor.Nolvadex bu artan testosteronun östrojen olmamasını mı sağlıyor?
En son benburlardayeniyim tarafından Pzr Tem 20, 2014 6:34 am tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Yaşım küçük biliyorum...

Mesaj gönderen barda »

1-ikisi benzer türevde ilaçlar ama aybı görevi görürlermi bilmiyorum
2- östrojen artmı testoyuda artırır ama östrojen alımı hherzaman oldugu gibi kadınsılaştırma gibi hadi ondanda geçtim jinekomasti gibi igrenç bir duruma sebebiyet verir ve östrojen degil gücü testosteronlar verir
3- yanlış olabilir vücut sürekli kendini yenileyebilen bir mekanizmadır ilaçlara karşı adaptasyon saglanmadıkça vücudun gereksinimlerinden ve çalışmasından vazgeçecegini sanmıyorum

yaş mevzuna gelince saglıgının bozulmasından endişe duydugumuz için gerekli uyarılarda bulunuyoruz..
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Peki sağolun teşekkür ederim.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

1 sorunun cevabı aynı turevde ılaclar ;) aynı gorevı gordurur
2 pct zararsız denmıs testesteron olmazsa dırek pct yapılması testıslerı baskılar zararı emın ol buyuk;) kı testo olmadan pctnın bır getırısı olmaz
3 klomen sart deıl her hormon dısardan alınıosa kesıldıgınde beyın bır sure afallama yasar ve normalden az uretrılır ama bır sure sonra kendılıgınden normale doner ;)
4 fazla testesteron ostrojen uretımı yapar buda kadınsal belırtıler gosterır gogus buyumesı gıbı (jınekomastı) antıostrojenler bu ıse yarar yanı testesteron cok geldıgınde ostrojen uretımının artmasını engeller bloke yapan ılac olarak dusun;)
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Erkek hormonu umumiyetle kadın hormonu imaline menfi tesir eder yani baskılar, ifraz ettirmez, ama anti östrojen denen ilaçlar kadın hormonu ifrazatına hiç tesir etmez lakin erkek hormonunun kullanılmayan kısmı kadın hormonuna döner yani aromatize olur, işte bu aromatize mamül yani kadın hormonu çoğaldıkça bunun reseptörleri de çoğalır ve hormon böylece çalışmaya kadın emareleri görünmeye bşlar, işte nolvade X, arimide X, tamo X ifen gibi ilaçlar yalnızca yalancı reseptördür kadın hormonunu etkisiz hale getirirler ama kesinlikle ifraz edilece bir hormona mani olamazlar yani baskılamazlar.
Bazı arkadaşlar, hatta hocalariz bile bunu yanlış biliyorlar, aklınızda olsun. U ilaçlar kadın hormonu ifrazını baskılamaz.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir