Hangisi fake CLEN

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
duke
Yeni Üye

Hangisi fake CLEN

Mesaj gönderen duke »

bir sitede TRden bu iki üründen
http://3.bp.blogspot.com/-YE5rhcD4snU/U ... CN1029.jpg
birinin sahte oldugu söylenmiş ben de elimdeki clenleri karsılastırdım,bu da elimdeki ürünler
http://i59.tinypic.com/nced5i.jpg

bu elimdeki ürünün bir kutusunu sahte oldugunu mu gösterir
eger öyleyse tedarikçim ile konuyu göreşmem lazım
bilgilerinizi paylaşır mısınız??
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Hangisi fake CLEN

Mesaj gönderen hanylmz »

elimdeki clen'e bakarak söyleyim benimkisi beyaz suana kadarda hiç öyle sararmış clen görmedim eğer ürünlerin kutusu varsa marka sitelerinden check edebilirsin orjinalliğini.İyi çalışmalar.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

tarih baskısı mürekkeple olan sahte...kabartma tarihli olan orjinal
hanylmz
Yeni Üye

Mesaj gönderen hanylmz »

öyle bi kanıya nasıl varabildin elimdeki winstrolün üstüde mürekkeple yazılı bu forumdan çok güvenilir bi satıcıdan aldım öyle bişey olması cok zor.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

konu burda mürrekeple yada kabartma basılması değilki tabiki her firma tarih baskısını farklı şekilde yapabilir ama orjinal clenlerde sopharma tabletlerin kenarındaki skt yi kabartma basıyor.
Kullanıcı avatarı
duke
Yeni Üye

Mesaj gönderen duke »

ikisi de sopharmanin ama sari olanlar cogu zaman cikarken ikiye bolunuyor.
Etkisi icin bisey diyemicem suan beklemedeyim resetlenince sarimtraklarla baslicam etkisi olmazsa zaten bil ki sahtedir diye dusunuyorum.aciklayici bi cevap gelene kadar.
hanylmz
Yeni Üye

Mesaj gönderen hanylmz »

bana göre sararmış olan ürün sakat benden demesi şüpheliysen hiç yutma sağlığından olmana değmez 20 lira için.
humanone
Yeni Üye

Mesaj gönderen humanone »

bendede aynı durum söz konusu.eski aldıgım 10mg lik cleanbuteroller 2 tane dahi alsam titreme yapıyordu şimdi bu sarılarda ise 20mg olmasına rağmen 2 tane yani 40mg almama rağmen titreme v.s yok... ağızda ezdiğimde tatda yok.

http://i.hizliresim.com/LaDDDJ.jpg
hebennekal
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen hebennekal »

şu anda benim elimde de kabartma baskısı olmayan,skt'sı siyah olan, daha beyaz tabletten var.şimdi bu sahte mi yani?bunu net olarak anlayabilmemizin başka bir yolu yok mu?tedarikçi de güvendiğim biridir.

kabartma baskısı olan orjinaldir diyenler var iyi de neye dayanarak?çoğu sahte olmayan arasında gösterilen clenlerde kabartma baskısı yok.bilen biri varsa aydınlatsın bizleri.
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

2 ürünün de sahte olduğunu sanmam bulgar clen zaten ucuz bir ürün o kadar ucuz bir ürünün sahtesini yapmaya değeceğini sanmıyorum ki sahtesini yapacak olan adam birebir yapacak olsa onu kabartmasını siyahamı basamayacak bulgaristandan direk ürün getiren arkadaşlarım bile artık sopharma clenbuterollerin kalitesini çok bozduğunu bu yüzden balkan pharma clenbuterollere döndüğünü söylüyorlar eğer clenbuterol satın alacaksanız balkan pharmadan şaşmayın derim hem dozaj ve tablet sayısı yüksek hemde en azından kalite olarak sopharmadan kat kat iyi.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir