oxandrolone, winstrol tablet ve primobolan ilk kürüm destek

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
tariktatar
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

oxandrolone, winstrol tablet ve primobolan ilk kürüm destek

Mesaj gönderen tariktatar »

Merhabalar,6 yılı aşkın bb yapıyorum 1 yıllık aradan sonra 8 aydır sıkı antreman süreciyle eski formumu yakaladım sayılır,boy 1.73 kilo 85 yağ oranım 14-15 arası, hedefim 6-7 lere düşürmek,haftada 3 gün cardiom var ama hacim den kayıp vermek istemiyorum hatta dahada hacim almak için primobolanı da küre ekledim Daha sıkı ve parçalı bir vücüt için ilk defa küre girdim ilk haftam.

Salonda oxandrolone ve winstrol tablet önerdiler ,testosteron propionate bu işin olmazsa olmazı dediler ama testosteron la ilgili yan etkilerinden dolayı kaygılarım beni biraz uzak tuttu,fakat daha sonra proviron tablet le destekleyip kür sonunda da novadex le hiç bir yan etkisinin olmayacağını söyleyerek bir şekilde balkan testosteron propionate tı ikna edip verdiler.Almama rağmen hala şüpheyle bakıyordum birde üstüne içinde benzil alkol içerdiğinden dini hasasiyetlerimden dolayı kullanmama kararı aldım.Gerçi benzil Alkolün de tam ne oldğunu çıkartamadım ,kimisi alkol kimsi değil diyor bu konuda bilgisİ olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Benim sorum şu olucaktı ; günde 10 mg oxandrolone 10 mg winstrol ,4 hafta winstrol ,7 hafta oxandrolone ve 7 haftada da ,haftada 100mg dan primobolan kürü istediğim sonuca ulastırırmı , testosuz bu iş olmazmı.
saygılar.
Marslı
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 3 kez

Re: oxandrolone, winstrol tablet ve primobolan ilk kürüm des

Mesaj gönderen Marslı »

Dostum testo kullanmayacaksan sadece tablet kürü yap ama günde 10mg oxandrolone da winstrolde bir işe yaramaz 40-50 civarı alman lazım.
Sadece testonunda yan etkilerinden korkulacak bisey yok.kür sonunda nolvadexe falanda gerek yok.Dini açıdan senin bileceğin iş tabi.
Bence testo+oxandrolone+winstrol iyi bir kombinasyon primobolan en az su tutan steroidlerden biri olsa bile yinede vücutta su tutar bu senin define olmanı engeller dosajıda düşük olduğu için pek bir işede yaramaz vücuda soktuğuna değmez yani.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

oxandrolone : günlük 30-50 mg arası 3 ila 5 tablet olarak genellikle 4 ila 6 hafta içinde kullanılabilir.

winstrolde ortalama 50mg kullanılabilir günlük ayrıca piramit yapılabilinir max verim alınabilmek adına 20-30-40-50-40-30-20 diyede olabilir vücudun tepkisinede bakmak lazım..

igne konusuna gelince o alkolün içilenle bir olmadıgı kanısındayım ayrıca neden igneden bu kadar çekiniyorsunuz onu çözemedim ben tam tersi oralların yerine igne yanlısıyım ignede sıkıntı yok orallar karacigere fazladan yük bindirip toksik etki bırakabilirler bunun içinse enginar milkthistle(deve dikeni) kivi yeşillik önerilmekte.. primoya gelince eklerseniz provironda ekleyiniz günde 1 tablet olmak üzere protein yapımını artırıcı rol oynamaktadır ama primo gereklimi derseniz kanımca gereksiz kendinize kalmış bir şey başarılar fotograf yüklerseniz before after şeklinde bu kürü uygulamak isteyen arkadaşlar için faydalı olr saygılar..
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

tablet kürlerinde(ben önermem açıkcası) önemli olan karaciğeri ve böbrekleri korumaktır bunun için milk thistle hapı günde 1 tane kahvaltıdan sonra olabilir enginar hapı veya kendisinin tam mevsimi suan(enginar)-alpha lipoic acid günde 1 tane almanı öneririm,ayrıca multivitamin almayı kesinlikle ihmal etme.Ama testosuz bu iş olmaz,hele ilk kürüne giriceksen işi bilen prof birisinden destek alman senin için daha iyi olur.Umarım verim alırsın iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Testo olmadan bu tarz bir kür androjen reseptörlerini çok fazla baskılar...
Primo'nun tek kullanılması Testo'dan daha tehlikeli...
Söyledik yine söyleyelim o tek kullanmak istediğiniz anabolizanlar zaten Testo iskeletinden üretiliyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir