Kür hakkında bilgi.

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
hayabusa
Yeni Üye

Kür hakkında bilgi.

Mesaj gönderen hayabusa »

Selamlar
değerli hocalarım saygı değer arkadaşlarım ;

yaklaşık 4 ay önce 10 hafta boyunca 400 mg deca ve 500 mg testesteron enant. kullandım. testesteronların bir kısmının sahte olduğunu soradan farkettik buna göre testes. kullanımımı kürün son 6 haftası 250 mg olarak düşünelim.
bu kür sonucu 87 kg den 95 kg ye çıkmış oldum (boy 186) kolum 37 den 40,5 a çıktı. diğer bölgelerimde bu oranlarda gelişti.
Bu kür den sonra 1 ay ara vererek 8 hafta boldenon ile testo. enant. kullandım fakat 250 gr bile kilo almadım.

şuan 89 kg ve kolum 39 cm. nerdeyse başladığım yere doğru dönüyorum. işin türkçesi yaptığım vucudu wc de geri işiyiorum gibi bişey oldu. Bu işin kuralı bumudur? yani kür ü yaptık o kazanılan vucut geçicimi? kimi max. 1 yıl içerisinde başladığın yere dönersin diyor kimide düzenli beslenmeye devam edersen büyük bir çoğunluğu kalır diyor. şuan için başladığım seviyeye dönmedim.

Bunun üstüne esas sorum malum ömüzdeki ay ramazan ve oruç tutacağım. Ramazan süresince kayıp yaşamamak adına 4 haftalık küçük bir kür girsem sizce nasıl olur? Haftalık 200mg primabolon/ 250 Mg test. öyle kilo beklentisi içerisinde değilim sadece ramazan süresince beni tutsun yeter.. önerilerinizi bekliyorum...
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Kür hakkında bilgi.

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Tam beslenme ve düzenle verim alamamissin oruç tutarken nasıl almayı planlıyorsun kardes
hayabusa
Yeni Üye

Re: Kür hakkında bilgi.

Mesaj gönderen hayabusa »

_BlackLight_ yazdı:Tam beslenme ve düzenle verim alamamissin oruç tutarken nasıl almayı planlıyorsun kardes

her yıl ramazanda kayıplarım oluyor en azından bu kayıpların önüne geçebilirmiyim düşüncesindeyim... + olarak birşey katamayacağımın farkındayım :)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir