steroid mi ? hgh mi ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
eko571
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

steroid mi ? hgh mi ?

Mesaj gönderen eko571 »

merhaba arkadaşlar aklımda olan bi sorunu sitedeki değerli hocalardan ve arkadaşlardan fikir alarak çözmek istedim yaklaşık olarak 15 yıldır bb ile igileniyorum ama tam olarak 6,7 yılını b,b e ayırabildim yaşım 34 bir bulk kür geçmişim var kilom 91 define yapamadım yağ oranım 23 şimdi ekim ve mart için iki kür planlamak isterim yağ yakımı için tren kullanılması daha iyi olur deniliyor ama ben biraz steroidlerden ve yağ yakıcı tabletlerden tırsıyorum heleki tren lerden sizce hgh mi yoksa steroidmi ?hgh yi hangi aşamalarda kullanılması gerektiğini biliyorum ama zarar açisından hgh daha az zararlı olduğu yazılmış tüm formlarda, kullanmak istediğim günlük 4 iü. kingropin marka hgh buldum 400 iü sizce hangi si daha az zararlı olur bedenimiz için ben yarışmacı felan da değilim bu sporu çok sevdiğim için yapıyorum ve en az zararla geçirmek istiyorum kürlerimi saygılarımla....
enes
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: steroid mi ? hgh mi ?

Mesaj gönderen enes »

Hgh kullanmaya başladığında zaten steroid kullanman gerekiyor. Steroidsiz hgh kullanırsan yağ yakımı dışında pek bi fayda alcağını düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: steroid mi ? hgh mi ?

Mesaj gönderen lennox77 »

HGH kürleri verimli olması açısından 5-6 ay olmalı minimum.
O da 5-6 bin tl maliyetlerle olur anca...
Amacınız hafif bir yağ yakımı ise steroid kürü tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
Ayrıca yağ yakımı için Trenbolone kullanma zorunluluğu diye bir durum da yok
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 19 misafir