Elimde tarihi gecmis saw palmetto var kullanmalimiyim ?
Elimde tarihi gecmis saw palmetto var kullanmalimiyim ?
Arkadaslar cekmecemde tarihi 1 sene gecmis saw palmetto buldum kullansam bisey olur mu ?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Elimde tarihi gecmis saw palmetto var kullanmalimiyim ?
Sence mantıklı mı ?
Ya da burda sana biri SKT'si geçmiş bir ürünü kullan dese sen gidip kullancak mısın ?
Ya da burda sana biri SKT'si geçmiş bir ürünü kullan dese sen gidip kullancak mısın ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
salondaki hoca supplementler kolay kolay bozulmaz kullanabilrsin dedi o yüzden size danışmak istedim tuhaf olabilir ama sormaktan bi zarar gelmez diye düşündüm yanlış mı düşündüm
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
SKT'si geçmiş hiçbir ürün önermem ben
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Evet kullanabilirsin denildiğinde bir zarar görürsen kimse suçlanmak istemez keza skt nin amacı o tarihten sonra ürünün kullanılamayacağını belirtmekdir
- asilx
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
kapsamlı bir soru ürünün saklanma şeklide çok önemli.
Mesela son kullanma tarihine 4-5 ay kala küflenen amino asit gördüm üstelik en kaliteli ve en pahalı bir marka.Kullanma süresi 6 ay geçmiş bir hayli taze amino esitte gördüm bu.
saklanma şartları çok önemli eğr ürün rutubetsiz ısının sabit kaldığı bir ortamda kallanılıyorsa kullanma tarihinden 6 ay kadar sonrada kullanılabiliyor yinede dediğim gibi dikkat edilip kontrol edilmeli.
Mesela son kullanma tarihine 4-5 ay kala küflenen amino asit gördüm üstelik en kaliteli ve en pahalı bir marka.Kullanma süresi 6 ay geçmiş bir hayli taze amino esitte gördüm bu.
saklanma şartları çok önemli eğr ürün rutubetsiz ısının sabit kaldığı bir ortamda kallanılıyorsa kullanma tarihinden 6 ay kadar sonrada kullanılabiliyor yinede dediğim gibi dikkat edilip kontrol edilmeli.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir