Pct için Pregnyl mi Klomen mi ?
Pct için Pregnyl mi Klomen mi ?
Arkadaşlar merhabalar bu hafta 8haftalık kürümün sonuna geldim lakin pct konusunda kafam oldukça karışık,
Kür boyuna 450deca 500testo günde bir tablet proviron almıştım,
Pct konusunda çoğu üstat pregnyl gerekli diyor kimiside klomen ve nolvadexle pct yapman mümkün diyor?
Ayrıca sizce kür bitiminden sonra pct ne kadar süre içerisinde başlanmalıdır,şimdiden teşekkürler.
Kür boyuna 450deca 500testo günde bir tablet proviron almıştım,
Pct konusunda çoğu üstat pregnyl gerekli diyor kimiside klomen ve nolvadexle pct yapman mümkün diyor?
Ayrıca sizce kür bitiminden sonra pct ne kadar süre içerisinde başlanmalıdır,şimdiden teşekkürler.
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: Pct için Pregnyl mi Klomen mi ?
merhaba
Son enjeksiyonun yarınlanma süresine göre,
bir adet pregnyl 5000 ve pregnyl vurdugunuz günden itibaren 4 hafta boyunca günde 40 mg nolvadex ve 100 mg klomen almanız yeterli olacaktır
Son enjeksiyonun yarınlanma süresine göre,
bir adet pregnyl 5000 ve pregnyl vurdugunuz günden itibaren 4 hafta boyunca günde 40 mg nolvadex ve 100 mg klomen almanız yeterli olacaktır
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
gogus uclarında agrı olmadıysa testıslerde kuculme yoksa pregnyl e gerek yok!!! unutmamak lazım pregnylde testıslerı baskı altında bırakır !!! 500testonun yanıdna 450 deca cok yuksek decayı 300 e ındır!!!
En son samet_61 tarafından Pzr May 04, 2014 4:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Tecrübeli Üye
450 mg deca testislere baskı yapacak ve testislerde küçülme olacaktır diye düşünüyorum,tabiki pct için peşin birşey söylemek olmaz,duruma göre değerlendirilebilir.
hocam teşekkür ederim yorumlarınız için, kürün 4 ve 5. haftasında gögüs ucuna dokunduğumda hafif bir ağrı vardı ama o da geçti bunun yanında gögüs uçlarım hep dik ??
testislerde gözle görülür bir değişiklik yok,Yada bana öyle geliyor...
Sizce bu kür için doğru pct nedir?
Unutmadan elimde pregnly yok (temin etmekte biraz zor sanırım.)
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
hocam teşekkür ederim yorumlarınız için, kürün 4 ve 5. haftasında gögüs ucuna dokunduğumda hafif bir ağrı vardı ama o da geçti bunun yanında gögüs uçlarım hep dik ?? (Günde bir tane proviron kullanıyorum)
Salondan hocam ilk4gün 100mg klomen sonrasında 4gün 75mg 4gün 50mg 4gün 25mg şeklinde yap yanına 10 mg nolvadex yeterli dedi emin olamadım bir size danışmak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
Salondan hocam ilk4gün 100mg klomen sonrasında 4gün 75mg 4gün 50mg 4gün 25mg şeklinde yap yanına 10 mg nolvadex yeterli dedi emin olamadım bir size danışmak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
-
- Tecrübeli Üye
proviron dışarıdan aldığınız yapay testosteronun reseptörlere daha iyi bağlanmasını sağlar,böylelikle doğal üretim çok düşmemiş olur ve pct de kesilir kullanılmaz.
jinekomasti olması durumunda günlük 20 mg nolvadex jinekomasti geçene kadar kullanabilirsiniz aklınızda olsun.
kür esnasında klomen kullanmayın,klomen pct de kullanılır sperm arttırıcı özelliği vardır günlük/100 mg 4 hafta kullanmanız yeterlidir
preglyn için konusmak daha erken kürün bitmesini beklemek gerekir
jinekomasti olması durumunda günlük 20 mg nolvadex jinekomasti geçene kadar kullanabilirsiniz aklınızda olsun.
kür esnasında klomen kullanmayın,klomen pct de kullanılır sperm arttırıcı özelliği vardır günlük/100 mg 4 hafta kullanmanız yeterlidir
mario29 yazdı:proviron dışarıdan aldığınız yapay testosteronun reseptörlere daha iyi bağlanmasını sağlar,böylelikle doğal üretim çok düşmemiş olur ve pct de kesilir kullanılmaz.
Hocam kürüm bu hafta bitti sizce pct olarak ne yapayim ???
-
- Tecrübeli Üye
son enjeksiyonunuz testosteron olmalı sanırım?
testislerde herhangi bir küçülme varmı?eğer ki varsa buna bağlı olarak son enjeksiyonu vurduğunuz günden itibaren 10 gün sonra 1 adet preglyn 5000 vurun ve aynı günden başlayarak 4 hafta boyunca günlük 40 mg nolvadex ve 100 mg klomen alın
testislerde herhangi bir küçülme varmı?eğer ki varsa buna bağlı olarak son enjeksiyonu vurduğunuz günden itibaren 10 gün sonra 1 adet preglyn 5000 vurun ve aynı günden başlayarak 4 hafta boyunca günlük 40 mg nolvadex ve 100 mg klomen alın
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir