İyi günler steroidforumtr ailesi
ilk kürüm olarak genelde herkesin gibi susto + primo + proviron kullanmaya basladım kürde 3.haftam fakat gözle görülecek bir değişklik göremedim ve dozları arttırma kararı aldım tabi sizinde yardımızla uygun görürseniz abilerim
ilk ben = 250 susto + 100 primobolan + günde 1 tb proviron yaptım 3 hafta boyunca şimdi ise düşündüğüm kürüm 8 hafta geri kalan 5 haftayı boyle gitmeyi düşünüyorum
500 susto + 200 primobolan + günde 1 tb proviron gün içerisinde ( b12(igne haftada 1 ) vitamin c vitamin omega 3 ve çinko alıyorum)
YARDIMINIZI BEKLİYORUM TESEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER
KÜR DOZ ARTIŞI YARDIM EDERMİSİNİZ
Re: KÜR DOZ ARTIŞI YARDIM EDERMİSİNİZ
5 ve 6 haftaya kadar bekle bence yaşın küçük dozu yükseltme kana daha yeni karışmaya başlamıştır
ben min dozla basladım zaten ilk baslayanlar 500 e 400 giriyor bilmiyorum ama ilk günki gibi deişim beslenmem cok iyi sup takviyemde aynı sekilde anlamadım
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
100 mg dozaj anabolik katkı olarak çok düşük Primo'da yaş 18 olsa da... Onu 200 mg yapın
Bir de Bolde*Primo ilaç değişimi gereksiz olur bu kürde (hem aynı tarz ilaçlar olduğundan,hem de kullanım süreleri az kalacağından)
Bir de Bolde*Primo ilaç değişimi gereksiz olur bu kürde (hem aynı tarz ilaçlar olduğundan,hem de kullanım süreleri az kalacağından)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir