boldenon ve enant. kürü hakkında...
boldenon ve enant. kürü hakkında...
Selamlar arkadaşlar
Bu kür e başlamadan yaklaşık 2 ay önce deca ve enant. kürü yaptım. 86 kg den 93 kg ye çıktım.Kollar 37 den 40 a çıktı vs. vs.. istediğim sonucu aldım.
10 hafta, 400 mg deca, son 6 haftada enant. kullandımdım haftalık 250 mg şeklinde. (kürün ilk 4 haftası kullandığım enant. sahte çıktı)
şuan haftalık 250 mg thager boldenon ve haftalık 250 mg balkan ent. kullanıyorum. 3 gün sonra 6. haftaya giriyor olacağım. fakak ne ölçülerde ne kiloda en ufak değişiklik yok. Boldenon un geç çalıştığını duymuştum fakat bu kadarmı geç çalışıyor? yada kullandığım mg çokmu düşük kaldıda hiç bir etki alamıyorum.
Bu kür e başlamadan yaklaşık 2 ay önce deca ve enant. kürü yaptım. 86 kg den 93 kg ye çıktım.Kollar 37 den 40 a çıktı vs. vs.. istediğim sonucu aldım.
10 hafta, 400 mg deca, son 6 haftada enant. kullandımdım haftalık 250 mg şeklinde. (kürün ilk 4 haftası kullandığım enant. sahte çıktı)
şuan haftalık 250 mg thager boldenon ve haftalık 250 mg balkan ent. kullanıyorum. 3 gün sonra 6. haftaya giriyor olacağım. fakak ne ölçülerde ne kiloda en ufak değişiklik yok. Boldenon un geç çalıştığını duymuştum fakat bu kadarmı geç çalışıyor? yada kullandığım mg çokmu düşük kaldıda hiç bir etki alamıyorum.
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: boldenon ve enant. kürü hakkında...
decadan sonra boldenondan ne bekliyorsun?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
melcan61 yazdı:decadan sonra boldenondan ne bekliyorsun?
ne bekliyorsun derken boşunamı girdin yani

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Boldenonu ilk kurde kullanmiyorsaniz deca gibi bir hacim beklemek yanlistir heleki decayi vucuda almiasiniz.bolde bu saatten sonra sizde,yardimci rol oynar
- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
Vücuduna tren giren öz Abi'm dahi daha sonra testo bolde kürüyle hacim alabilmişti.(Yaşadığı jino onu boldeye itti.)
Burda önemli olan dozajı ayarlamak 500 testo 400 bolde altına düşme.
Bunun yanında ilk 3 kürünün de testo bolde olan arkadaşım olması.
Dozajı arttır hacim alırsın.Ama aynı mgdaki decayla boldeyi karşılaştırmak biraz saçma tabi.
Ama şuan istediğim her ürün elimde olsun yine deca kullanmam bolde gibi hacim verip gerisine karışmayan bi roid varken
Burda önemli olan dozajı ayarlamak 500 testo 400 bolde altına düşme.
Bunun yanında ilk 3 kürünün de testo bolde olan arkadaşım olması.
Dozajı arttır hacim alırsın.Ama aynı mgdaki decayla boldeyi karşılaştırmak biraz saçma tabi.
Ama şuan istediğim her ürün elimde olsun yine deca kullanmam bolde gibi hacim verip gerisine karışmayan bi roid varken
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
boldenonu bu hafta itibari ile arttırayım. testoya 250 mg den fazla girmeyi düşünmüyorum ama oldum olası saç dökmesinden korkmuşumdr. zaten son kürüm olacak. en azından şuan için öyle düşünüyorum
boldenonu bu hafta itibari ile arttırayım. testoya 250 mg den fazla girmeyi düşünmüyorum ama oldum olası saç dökmesinden korkmuşumdr. zaten son kürüm olacak. en azından şuan için öyle düşünüyorum

-
- Yeni Üye
Boldenonun kilo alma acisindan bekledigini verecegini dusunmuyorum yinede sen bilirsin. Yine decsya yonelebilirdin
Ayrica diger arkadasa deca trenle karsilastiralamayacak kadar fazla hacim verir tren aromatize olmaz su tutmaz,boldede oyle ama azda olsa su tutar yani tren kullandi sonra boldeyle hacim aldi demek gayet dogaldir.
Ayrica diger arkadasa deca trenle karsilastiralamayacak kadar fazla hacim verir tren aromatize olmaz su tutmaz,boldede oyle ama azda olsa su tutar yani tren kullandi sonra boldeyle hacim aldi demek gayet dogaldir.
_BlackLight_ yazdı:Boldenonun kilo alma acisindan bekledigini verecegini dusunmuyorum yinede sen bilirsin. Yine decsya yonelebilirdin
kür ü 5 hafta sonra bitirmeyi dünüyorum, boldenon u 250 mg olarak devam ettirsem ek olarak 200 mg deca dahil etsem ?
-
- Yeni Üye
5hafta deca kullanmak gereksiz bosver boldeyle bitir.sonra deca yaparsn
_BlackLight_ yazdı:5hafta deca kullanmak gereksiz bosver boldeyle bitir.sonra deca yaparsn
tamamtır teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir