L.A PHARMA 20 ML LİK SİYAH PAKETLER
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
L.A PHARMA 20 ML LİK SİYAH PAKETLER
S.A.
L.a pharma s.r.l markasının internet sitesinde 20 ml lik paketler fake olarak gösteriliyor. Fake products resimlerinde son fotoda trenbolone enanthate 20 ml 200 mg siyah paket resmi var. Bu markanın siyah ambalajlı 20 ml lik ürünlerini kullanan var mı ?
daha önce 20 ml deca kürüne girmiştim bu siyah ambalajlı ürünle ama tek deca kürüm olduğu için yorum yapamayacağım. Kürden beklediğim bir sonuç aldım fakat internet sitesinde böyle bir durumla karşılaşınca kuşkulandım. Malumatı olan birisi açıklama yaparsa çok iyi olur.
L.a pharma s.r.l markasının internet sitesinde 20 ml lik paketler fake olarak gösteriliyor. Fake products resimlerinde son fotoda trenbolone enanthate 20 ml 200 mg siyah paket resmi var. Bu markanın siyah ambalajlı 20 ml lik ürünlerini kullanan var mı ?
daha önce 20 ml deca kürüne girmiştim bu siyah ambalajlı ürünle ama tek deca kürüm olduğu için yorum yapamayacağım. Kürden beklediğim bir sonuç aldım fakat internet sitesinde böyle bir durumla karşılaşınca kuşkulandım. Malumatı olan birisi açıklama yaparsa çok iyi olur.
-
- Yeni Üye
Re: L.A PHARMA 20 ML LİK SİYAH PAKETLER
Evet ambalaj çok hoş ama sitesinde 20 ml lik ürün yok. Ürünleri en fazla 10 ml. 20 ml lik ürünler ''fake product package'' adı altında resimli olarak gösteriliyor. Bir çok satıcı bu siyah ambalajlı ürünleri satıyor. Belki siyah ambalajlar yeni paketlerdir. Ama o zamanda site bu 20 ml lik siyah ambalajı fake olarak koymuş da neden ürünler bölümünde bu siyah ambalajlı ürünler gösterilmiyor ? Bilen birileri bizi aydınlatırsa çok iyi olur.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Lapharmanın 20 ml lik ürünleri yeni falan değil ve lapharmanın orjinal sitesinde bildiğiniz fake products olarak lanse ediliyor.Yani ürün bildiğiniz sahte kusura bakmayın ama bu ürünü satan kişilerde sahte ürün satmış oluyor.Ama tabi içi boş değildir ama trenbolone ve deca yerine malum orjinal etken madde yerine testosterone falan basmışlardır çünkü yakın bir arkadaşım bana bu ürünleri baya uygun fiyattan söyledi ve o fiyata dünyada değil orjinal fake trenbolone ve deca bile alınmıyor 

İDMAN-BESLENME-DİNLENME
-
- Yeni Üye
Dear Sir,
Many Thanks to interest LA pharma products.
They are 100% fake products which contain dangerous heavy metals and carcinogens. Please remind yourself that using of a highly dangerous counterfeit which will have a direct effect on liver and blood, which may induce to liver cancer and leukemia.
Best regards,
LA Pharma Admin
Many Thanks to interest LA pharma products.
They are 100% fake products which contain dangerous heavy metals and carcinogens. Please remind yourself that using of a highly dangerous counterfeit which will have a direct effect on liver and blood, which may induce to liver cancer and leukemia.
Best regards,
LA Pharma Admin
-
- Yeni Üye
adamlara resimli mail attım böyle dönüş yaptılar. bende deca sını 20 ml 120 tl ye almıştım. İnşallal dediğin gibi zararlı maddeler değilde testo falan koymuşlardır. Yoksa yandık 10 hafta kullandım çünkü.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
İnternetten onay kodlarıyla check edilemeyen ve güvenemediğiniz satıcılardan ürün temini yapmayın derim.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
-
- Yeni Üye
İşin garibi bu ürünleri birçok satıcı satıyor. Şimdi ürün alırken nasıl güveneceğiz bu insanlara. Ürünü aldığım arkadaştan bir defalık
alışveriş yapmıştım. Sadece telefonu var bende. Arayıp söylerim tabi ama paramız yandı gitti. Ondan önemlisi sağlığımıza bişey olmaz inşallah. Şimdi piyasada tanınan üreticilerin hepsine teker teker mesaj atıyorum. Yetkili satıcıları var mı yok mu soruyorum. Geri dönüş yaparlarsa artık sadece onlardan alışveriş yapıcam. Olmadı eczane ürünleri dışında kolay kolay kullanmam artık
alışveriş yapmıştım. Sadece telefonu var bende. Arayıp söylerim tabi ama paramız yandı gitti. Ondan önemlisi sağlığımıza bişey olmaz inşallah. Şimdi piyasada tanınan üreticilerin hepsine teker teker mesaj atıyorum. Yetkili satıcıları var mı yok mu soruyorum. Geri dönüş yaparlarsa artık sadece onlardan alışveriş yapıcam. Olmadı eczane ürünleri dışında kolay kolay kullanmam artık
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 6 misafir