Peptid ve Deca Kürü
Peptid ve Deca Kürü
Arkadaşlar 2 hafta sonra nasipse deca kurune başlıyacagım fakat aklıma peptidler geldi bunlar arasında kararsız kaldım igf mi igf 1 mi yoksa mgf mi kullanmalıyım ve nasıl kullanmalıyım antrenmandan hemen sonramı yoksa yatmadan oncemi bunun hakkında bilgi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Kür şu şekilde
400 Deca 10 hafta
500 Teste E.
İlk 4 hafta D.bol 40 mg.
iyi forumlar.
Kür şu şekilde
400 Deca 10 hafta
500 Teste E.
İlk 4 hafta D.bol 40 mg.
iyi forumlar.
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Peptid ve Deca Kürü
Ben şuan 750 testo 500 deca giriyorum.. Danabolde 1 ay kullanıp 1 ay ara vererek kür sonuna kadar devam ediyorum. Kürün yanına GH ve Peptit ekledim. Etkiden memnunum. GH günlük 4 ünite ( 2 sabah 2 akşam ) Peptit ise yine günde 2ye böldüm 5lik peptiti 10 günde bitiriyorum işte. GHRP 6 tercih ettim kürümün yanında. Belki işine yarar bilgi. kolay gelsin küründe başarılar..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
hayır ilk kürüm değil ama şunu anlayamadım hangisinden iyi etki alırım peptidlerin neye gore etkileri var
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Forumda konusu mevcut...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
fiyatlar markaya göre ciddi farklılıklar gösterebilir. kullanmak istediğiniz peptidlerle ilgili konu başlıklarına göz atabilirsiniz. Bu arada melcan61 imzan güzel olmuş 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 2 misafir