kür yapmam lazım yardım edin

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
kabassa
Yeni Üye

kür yapmam lazım yardım edin

Mesaj gönderen kabassa »

Adım ömer iyi günler öncelikle 19 yaşındayım 1 senedir sporun içindeyim çok kolay hacim alabiliyorum ama yağa dönüşüyor kolaya kaçmak istemiyorum 3 ay önce sporu bıraktım tekrardan başladım zayıfladım kuru bir şekilde asla pes etmicem ilerde allah nasip ederse hocalık yapıcam.
BOY 1.85
KİLO 75
kol 34
omuz 125
İLK kürüm olacak bulk yapıcam murat hocam sağolsun kür yazdı 0 yağ 0 şeker 0 tuz beslenmem %70 protein ağırlıklı olacak yalnız enjekteden korkuyorum nasıl bi antreman yapmalıyım kimse bilmeuyecek enjekteyi hemşire arkadaşıma yaptırıcam kürle beraber neler kulanmalıyım ve bana bu kürü nasıl değerlendireceğimi yazarmısınız lütfen örnek ilk 8 hafta testesteron gibisine.?
5000 Testo enanthate
4000 deca
60 tablet 50 mg dianabol
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: kür yapmam lazım yardım edin

Mesaj gönderen melcan61 »

Murat Hocan kür yazmış ona sorsana? ilaçları satıp bıraktı mı seni forumlara? Neyse haftada 1 enjekte testo yaparsan 500mg 10 hafta sürer. 400 decada 10 hafta sürer. 60 günde danabol kullanırsın 1 tablet günde yarısı sabah yarısı akşam şeklinde 25mg-25mg olarak. normalde 42-45 günden fazla kullanılmaz ama 10-15 tablet kalacağına kullan 10-12 gün daha bitsin. Ve testo az kalmış. 2 haftalık daha testo lazım sana. 1000lik testo yani.

1-12 hafta 500 testo
1-10 hafta 400 deca
1-6 hafta 50 danabol yeterli..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: kür yapmam lazım yardım edin

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Haftada 1 testo yaparsa 2o haftalik testosu var elinde 1o hafta neden?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir