İlk Kürden 50 gün sonra
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
İlk Kürden 50 gün sonra
Merhaba arkadaşlar ilk kürümden yaklaşık 50 gün sonra yani bugün bikaç test yaptırdım, testesteronum 1250 nin biraz üzerinde çıktı, bu normal bişey mi ? Onun dışında kürden önce karaciğer değerlerim yüksekti prolaktin yüksekti, bugün hepsi normal çıktı çok şükür, testo hariç ama 

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İlk Kürden 50 gün sonra
Merhabalar.
Şimdi bunu yorumlamamız için mantıken kürünüzü ve yaptıysanız yaptığınız PCT'yi açıklaman gerekiyor
Bu konular ciddi konular arkadaşlar hem forumda soru soruyorsunuz hem de sağlığınızla ilgili bir konuya gereken özeni göstermiyorsunuz
Forum ortamında biri kalkar eksik bilgiyle yorum yapar yanlış yönlenirsiniz sonra
Şimdi bunu yorumlamamız için mantıken kürünüzü ve yaptıysanız yaptığınız PCT'yi açıklaman gerekiyor
Bu konular ciddi konular arkadaşlar hem forumda soru soruyorsunuz hem de sağlığınızla ilgili bir konuya gereken özeni göstermiyorsunuz
Forum ortamında biri kalkar eksik bilgiyle yorum yapar yanlış yönlenirsiniz sonra
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
pardon hocam benim hatam, hemen o bilgileri de veriym 10 haftalık kürdü, 500 testo enant+400 boldenon+40 danabol du. son enjeksiyondan 10 gün sonra 1500, 5 gün sonra da 1500 prengly daha vurdum, ayrıca son enjeksiyondan 10 gün sonra 1 ay boyunca günde 40 mg nolvadex 100 mg klomen
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Pregnyl'in etkisi diye yorumlanabilir
Eski haline dönecektir
Bu bir avantaj aslında hala adeleyi koruyor demektir vücudun
Eski haline dönecektir
Bu bir avantaj aslında hala adeleyi koruyor demektir vücudun

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
vocard kürüm bana göre iyiydi ama 7 kilo alabildim sadece, onun dışında başlığımı takip edebilirsin 4. sayfada before, 9. sayfada da after fotolarım mevcut viewtopic.php?f=2&t=902
danabole rağmen vucudun su tutmamış gibi görünüyor dostum iyi iş çıkarmıssın göğüs biraz geri kalmış gibi, kolay gelsin bende buna yakın bi kür düşünüyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir