Dizinde ağrı var kas zedelenmesi denildi.
Testo e / bolde / danabol küründeyim mümkün mertebe bacağa yüklenmemeye çalışıyorum.Kullandım steroidler bu zedelenmenin geçmesini sağlar mi ? Bacak çalışamıyorum canım da baya sıkılıyor bu duruma.
Diz Ağrısı
- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- steroidology
- Yeni Üye
Re: Diz Ağrısı
Aydınlatıcı mesajınız için teşekkür ederim öncelikle.Egonuzu tatmin ettiyseniz eğer;
Danabol yada Boldenon'un deca gibi eklem ağrılarını gideren özelliği olup olmadığını soruyorum.
Eğer ileride kesilmicek bir durumsa küre ara vermeyi tamamen iyilişme sağlayınca tekrar girmeyi düşünüyorum.
Saygılarımla
Danabol yada Boldenon'un deca gibi eklem ağrılarını gideren özelliği olup olmadığını soruyorum.
Eğer ileride kesilmicek bir durumsa küre ara vermeyi tamamen iyilişme sağlayınca tekrar girmeyi düşünüyorum.
Saygılarımla
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Tatmin olmadim Tabiki dianabol ve boldenonun eklemlere direk bir etkisi bulunmaz ha dianabol su toplatir eklemlerin rahatlarmi deneyip bakabilirsin
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kür boyunca su toplayacağınız için güç konusunda katkısı olacaktır ama zedelenmeyi ne derece geçirir net birşey diyemem
Ben parmak kırığımda Danabol kullanmıştım katkısını görmüştüm
Ben parmak kırığımda Danabol kullanmıştım katkısını görmüştüm
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- steroidology
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir