BOLDENON VE CUTING CYCLE DEFINATION
BOLDENON VE CUTING CYCLE DEFINATION
ARKADASLAR MERB
BU ayin Basinda cutting cycle giricem ama internet takip etiğim kadariyla ve yurtdisi forumlardan okuduğum kadariyla,
BOLDENON da cuting cycle eklemişler bazilari bunda diete kaybedilen gucu kazandirdigi kaslarda daha belirginliklerden sozediyorlar,benim once ki fikrim BOLDE ve DECA su tutar girilmezdi,
ve aklim karisdi ,bazi arkadaslarimda BOLDENON da kortizan elementleri var diyor bulaşma 3 bulkdan sonra iyi bir definasyona ihtiyacim var cvplarinizi ve yorumlarinizi bekliyorum
BU ayin Basinda cutting cycle giricem ama internet takip etiğim kadariyla ve yurtdisi forumlardan okuduğum kadariyla,
BOLDENON da cuting cycle eklemişler bazilari bunda diete kaybedilen gucu kazandirdigi kaslarda daha belirginliklerden sozediyorlar,benim once ki fikrim BOLDE ve DECA su tutar girilmezdi,
ve aklim karisdi ,bazi arkadaslarimda BOLDENON da kortizan elementleri var diyor bulaşma 3 bulkdan sonra iyi bir definasyona ihtiyacim var cvplarinizi ve yorumlarinizi bekliyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: BOLDENON VE CUTING CYCLE DEFINATION
konu dışı olcak ama ilk kürde boldenon mu deca mı hangısınden daha iyi verim alırım sizce
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Definasyon kürlerinde en çok dikkat edilmesi gereken konu kullanılacak ilaçların aromatize olup olmama durumudur
Boldenon DHT türevidir bu yüzden östrojen aromatizasyonu olmaz. DHT'ye bağlı olarak az biraz su tutacaktır yine de
Black'in de dediği gibi definasyona eklenebilir ama cutting yapmaz
Boldenon DHT türevidir bu yüzden östrojen aromatizasyonu olmaz. DHT'ye bağlı olarak az biraz su tutacaktır yine de
Black'in de dediği gibi definasyona eklenebilir ama cutting yapmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Hocam bu ilaci cuttingde kulanmamizda bir sakinca yokmudur???
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
definasyonda kullanılacak boldenon dhiydro boldenondur hormon deil prohormondur ciddi damarlanma ve kas artısı yapar .bidiğim kadarıyla şu an optımum pharmada testo max 75 die geçiyor reklam olmasın ben bu işi yapmıyorum ama arastırdıgım kadarıyla sölüyorum
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir