12 haftalık test-c deca dianabol kürüm (Resimli)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
BESER
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

12 haftalık test-c deca dianabol kürüm (Resimli)

Mesaj gönderen BESER »

İyi forumlar arkadaşlar, 4 hafta önce kürümü sonlandırdım şu an pct min sonlarına gelmek üzereyim, İlk kür düşünenlere bu kürü tavsiye ederim, bu kürle rahatlıkla 13-15 kilo alınabiliyor. Değişimimi sizlerle paylaşmak istedim.
Başladığımda 65 kiloydum, kür sonlarına doğru 80-81 kilolara kadar çıkış oldu şu an 77 kilodayım kür biteli neredeyse 1 ay oluyor umarım daha fazla kilo kaybetmem :D Daha kilo kaybı olur mu bilgisi olan arkadaşar paylaşabilirse çok makbule geçer, Glutamin Kreatin ve BCAA takviyesiyle devam ediyorum. Kürümün dozajlarına gelirsek;
1-4 hafta dianabol 30mg
1-8 hafta deca 200mg
1-12 hafta test-c 500mg kullandım,
Bu kürde testo ile decayı aynı şırıngada vurmak mümkün, haftada bir kere agrısız kolay bir enjeksiyon yapılabiliyor, yeni başlayanlar için çok uygun olduğunu düşünüyorum, bazı hocalarımız 500 testoyu fazla buluyor ama bu sizin tercihiniz

Umarım ilk kür düşünenlerin için bilgi verici bir yazı olmuştur. Elimde çok fazla resim var ama kalabalık etmek istemedim sadece 2 fotograf atıyorum.
_BlackLight_
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: 12 haftalık test-c deca dianabol kürüm (Resimli)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ilk resmi yakindan cekmisin daha iri duruyorsun. : )).saka saka,iyi bir gelisim
vocard
Yeni Üye

Mesaj gönderen vocard »

dostum test-c derken kısa esterli olanı mı bu bende dusunuyorum aynı kürü, bı kaç sorum olcak aynı enjeksiyon derken 700ml tek sırıngada tek seferdemı, ayrıca kürün maliyeti ne oldu sana yazarsan cok sevınırım , gelilşim harika
Kullanıcı avatarı
BESER
Yeni Üye

Mesaj gönderen BESER »

700ml değil 700mg yapıyor, ama toplamda 4 cc yapıyor tekte vurulabilir evet, testo-c diyince cypionat, en uzun ester olanı, kürün maliyetini net hatırlamıyorum ama bu döviz yükselmesinden önce aşagı yukarı 400 liralık ucuz bir fiyata mal etmiştim, şimdi dolarla birlikte biraz fiyatlar arttı
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Güzel gelişim tebrikler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir