Klomen'in Görmede Bozukluk Yapması
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Klomen'in Görmede Bozukluk Yapması
Arkadaşlar bu klomen hakkında, salonda çok bilgili bir abiyle konuştum, klomen kör eder mecbur kalmadıkça kullanma dedi, bende pçt icabıyla mecbur kullandım, günde 100 mg, dün aniden görmemde bir bozukluk oldu, bekledim bekledim geçmedi, bugün klomeni kullanmadım biraz hafifledi ama ara ara görüşümde bir bozukluk oluyor, böyle tam baktığım nokta iyi, diğer her taraf bulanık, pçt ye 1 ay devam etmem gerekiyordu 20 gün falan oldu bundan sonra klomeni günde yada 2 günde bir, yarım tablet (25 mg) alacam. (bu görmede bozukluk olayı ilacın prospektüsünde de yazıyor. klomen kullanımından sonra veya esnasında sizde de böyle bir sorunla karşılaşırsanız haberiniz olsun diye söylüyorum) Bikaç güne de bir göz doktoruna gidecem inşAllah kötü birşey yoktur.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Klomen'in Görmede Bozukluk Yapması
Kalıcı birşey olması çok zor
Pregnyl'de mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı,Klomen daha masum kalıyor PCT'de
Pregnyl'de mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı,Klomen daha masum kalıyor PCT'de
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Testisler kendi üretimini çok baskılayacak durumda kalırsa kullanılmalı Pregnyl
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
Testislerindeki leygid hücrelerin zarar görür lh ye karşı duyarsızlaşırlar eskisinden daha az testosteron üretirler bunun yanında artan östrojenden ve testosterondan dolayı lh ve fsh üretimin azalır.
Jinekomasti de cabası.
Jinekomasti de cabası.
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
bu çocuk bir harika dostum
, pregnly kadın yumurta hormonu diyebiliriz erkeklerde pctde vuruyor sebep açık bayan hormonu vücuda alarak testoyu artırmak ve hücrelere kalıcı hasar bırakılmamasını saglamak hepimiz biliyoruzki vücutta testo ve östrojen birbirini dengeler kürde testoya abanıyoruz pctdede gerekli oldumu pregnlye ama fazla kullanımda kalıcı hasar bırakabilecek bir hormon türevidir dikkat etmek lazım

-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Yaşım 50 olduğu için preglinin yan tesirlerinden korktum ve tatbik etmedim. Lakin ağır kürlerden 2 ay kafif kürlerden 1 ay sonra sanki zorla zaptediliyormuş gibi birden süratli bir imalata başlıyor ama bu arada biraz zorluk çekiyorum (yorgunluk, bitkinlik gibi ) .
Bir ihtiyać hasıl olursa diye evde 2 adet preglin 500 duruyor.
Hacim küründen hemen def kürüne geçersem hiç bir yan tesir hissetmiyorum.
Bir ihtiyać hasıl olursa diye evde 2 adet preglin 500 duruyor.
Hacim küründen hemen def kürüne geçersem hiç bir yan tesir hissetmiyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir