Klomen'in Görmede Bozukluk Yapması

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Klomen'in Görmede Bozukluk Yapması

Mesaj gönderen ferdi »

Arkadaşlar bu klomen hakkında, salonda çok bilgili bir abiyle konuştum, klomen kör eder mecbur kalmadıkça kullanma dedi, bende pçt icabıyla mecbur kullandım, günde 100 mg, dün aniden görmemde bir bozukluk oldu, bekledim bekledim geçmedi, bugün klomeni kullanmadım biraz hafifledi ama ara ara görüşümde bir bozukluk oluyor, böyle tam baktığım nokta iyi, diğer her taraf bulanık, pçt ye 1 ay devam etmem gerekiyordu 20 gün falan oldu bundan sonra klomeni günde yada 2 günde bir, yarım tablet (25 mg) alacam. (bu görmede bozukluk olayı ilacın prospektüsünde de yazıyor. klomen kullanımından sonra veya esnasında sizde de böyle bir sorunla karşılaşırsanız haberiniz olsun diye söylüyorum) Bikaç güne de bir göz doktoruna gidecem inşAllah kötü birşey yoktur.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Klomen'in Görmede Bozukluk Yapması

Mesaj gönderen lennox77 »

Kalıcı birşey olması çok zor
Pregnyl'de mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı,Klomen daha masum kalıyor PCT'de
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Preglin neden mecbur kalmadıkça kullanılmamalı, .mahsuru nedir
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Testisler kendi üretimini çok baskılayacak durumda kalırsa kullanılmalı Pregnyl
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

mecbur kalmadıkça preglin kullanırsak ne olur me mahsuru var. ?
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Testislerindeki leygid hücrelerin zarar görür lh ye karşı duyarsızlaşırlar eskisinden daha az testosteron üretirler bunun yanında artan östrojenden ve testosterondan dolayı lh ve fsh üretimin azalır.
Jinekomasti de cabası.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

bu çocuk bir harika dostum ;) , pregnly kadın yumurta hormonu diyebiliriz erkeklerde pctde vuruyor sebep açık bayan hormonu vücuda alarak testoyu artırmak ve hücrelere kalıcı hasar bırakılmamasını saglamak hepimiz biliyoruzki vücutta testo ve östrojen birbirini dengeler kürde testoya abanıyoruz pctdede gerekli oldumu pregnlye ama fazla kullanımda kalıcı hasar bırakabilecek bir hormon türevidir dikkat etmek lazım
falcone
Forum Duayeni

Mesaj gönderen falcone »

Yaşım 50 olduğu için preglinin yan tesirlerinden korktum ve tatbik etmedim. Lakin ağır kürlerden 2 ay kafif kürlerden 1 ay sonra sanki zorla zaptediliyormuş gibi birden süratli bir imalata başlıyor ama bu arada biraz zorluk çekiyorum (yorgunluk, bitkinlik gibi ) .
Bir ihtiyać hasıl olursa diye evde 2 adet preglin 500 duruyor.

Hacim küründen hemen def kürüne geçersem hiç bir yan tesir hissetmiyorum.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir