Merhaba arkadaşlar kür yapacak arkadaşlara yol göstermek ve uygulanan farklı kür kombinasyonlarını tanıtmak, uygulanan her kürün etkilerini paylaşıp birbirimize yol göstermemiz açısından bu başlığı açtım. Bu başlık altında herkes daha önceden girdiği kürleri eğer hatırlıyorsa nasıl etki aldığını ya da yeni bitirdiği kürlerden nasıl etki aldığını paylaşırsa hepimiz açısından daha iyi ve yol gösterici olur diye düşünüyorum. Örnek olarak ben ilk kürümden bir örnek veriym.
Uyguladığım kür: 1-10 hafta 500 testo enant 1-10 hafta 400 boldenon 1-6 hafta 40 mg danabol
ben de 9 hafta aylık 3 adet sustanom aylık 3 adet primabalon günde 1 adet proviron günde 1 adet anabalon günde 1 adet tamo X ifen (11 hafta boyunca)
kürü yaptım pçt yapmak zorunda kalmadım kür bittikten takriben 10 gün sonra birden kendi testestoron seviyem artmaya başladı ama bu kürden ümit ettiğimden daha az fayda gördüm. Demekki buradaki hocaların yazdığı müfredatlarda bir hikmet varmış .
10 günde bir hatta 20 günde bir sustanom belki de yeterli olabilir ama primabalon gibi ilaçlar en az hafta bir olması lazım.
Siz siz olun hocoların tecrübelerinden faydalanın. İyi bir idman, ilaç maziniz yoksa kendi başınıza müfredat yapmayın.