Kür Çeşitleri ve Etkileri

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Kür Çeşitleri ve Etkileri

Mesaj gönderen ferdi »

Merhaba arkadaşlar kür yapacak arkadaşlara yol göstermek ve uygulanan farklı kür kombinasyonlarını tanıtmak, uygulanan her kürün etkilerini paylaşıp birbirimize yol göstermemiz açısından bu başlığı açtım. Bu başlık altında herkes daha önceden girdiği kürleri eğer hatırlıyorsa nasıl etki aldığını ya da yeni bitirdiği kürlerden nasıl etki aldığını paylaşırsa hepimiz açısından daha iyi ve yol gösterici olur diye düşünüyorum. Örnek olarak ben ilk kürümden bir örnek veriym.

Uyguladığım kür:
1-10 hafta 500 testo enant
1-10 hafta 400 boldenon
1-6 hafta 40 mg danabol

Kürden önce: (boy 172)
Kilo: 55
Kol: 29
Omuz: 108
Göğüs: 85

Kürden sonra;
Kilo: 62
Kol: 33
Omuz: 115
Göğüs: 92

Benim kürüm bu şekildeydi, sizde kendi kürlerinizi paylaşırsanız hepimiz açısından yararlı ve yol gösterici olacaktır diye düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Kür Çeşitleri ve Etkileri

Mesaj gönderen lennox77 »

Eline sağlık :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: Kür Çeşitleri ve Etkileri

Mesaj gönderen falcone »

ben de 9 hafta
aylık 3 adet sustanom
aylık 3 adet primabalon
günde 1 adet proviron
günde 1 adet anabalon
günde 1 adet tamo X ifen (11 hafta boyunca)

kürü yaptım pçt yapmak zorunda kalmadım kür bittikten takriben 10 gün sonra birden kendi testestoron seviyem artmaya başladı ama bu kürden ümit ettiğimden daha az fayda gördüm.
Demekki buradaki hocaların yazdığı müfredatlarda bir hikmet varmış .

10 günde bir hatta 20 günde bir sustanom belki de yeterli olabilir ama primabalon gibi ilaçlar en az hafta bir olması lazım.

Siz siz olun hocoların tecrübelerinden faydalanın. İyi bir idman, ilaç maziniz yoksa kendi başınıza müfredat yapmayın.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir