2. Kürüm Hakkında Tavsiyeleriniz

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

2. Kürüm Hakkında Tavsiyeleriniz

Mesaj gönderen angelcold »

Selam arkadaşlar. İlk kürümü deca kürüyle yapmıştım oldukça da iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim. Aradan 1 yıl geçti şimdi yeni bir bulk kürü yapmak için hazırlıklara başladım. Dizayn için sizlerden yardım almak istedim.

Kilo: 80
boy: 185
yağ oranı: %9
Kol : 38 cm

Boldenon kürü yapmayı düşünüyorum fakat sadece boldenon değil. Planladığım kür şu şekilde ;

1-10 hafta 750 mg testestrone enathate
1-8 hafta 400 mg boldenon
1-8 hafta 200 mg winstrol enjeksiyon
1-4 hafta 30-50 mg danabol
3-6 hafta insülin
Günaşırı arimidex

Kafamdaki kür bu şekilde. Deca küründen sonra bu kür güzel sonuçlar verebilir mi? Boldenon'u tek başına koymak istemedim daha hacimli bir kür olsun istedim o yüzden winstrol ekledim. Sizlere sormak istediğim ; winstrol yerine alternatif ne koyabilirim ? aklıma masteron geldi fakat o ilacı çok iyi tanımadığım için çekindim biraz. ya da kür bu şekilde kalsın mı? (primobolan önermeyin çok pahalıya geliyor ve yeterince anabolik değil) dozajlar ve kür uzunluğu iyimidir?
son olarak bu kürün PCT'si nasıl olmalıdır?

Teşekkürler.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: 2. Kürüm Hakkında Tavsiyeleriniz

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Oncelikle basarilar.

Hacim acisindan winstrol ve masteronun sana bir artisi olmaz peşinen soyliyim.biri yag yakici digeri su atici dir.

Insulini cikarmani oneririm musabik veya pro bir sporcu degilsin insulin cok kotu sekilde sagligini bozabilir.pankreas ve bobrek ustu bezlerinin dengesini bozarsan omur boyu seker hastasi olma ihtimalin var

Soruna gelirsek boldenonun yanina npp .yani decanin kisa esterini eklemeni oneririm yurtdisi forumlarindan arastirabilirsin etkisi oldukca guzel bir ilac ;).

Pct hakkinda kur bitimine yakin konusmak daha mantikli olacaktir.
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

ilgin icin tesekkurler blacklight. insulin ve winstrol hakkindaki tavsiyelerine uyacagim. fakat decanin kisa esterlisi hakkinda pek bilgim yok. neyse arastirayim biraz :) umarim 2. kurumde kullandigimda olumlu etkileri olur , kur planini tamamladigimda yine goruslerine basvuracagim , tesekkurler :)
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Rica ederm .arastir ama sana şunu soyleyebilirim tren acetate den sonra kullanabilrcegin en efektif ilactir

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir