İlk Kürüm

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
xekrem58
Yeni Üye

İlk Kürüm

Mesaj gönderen xekrem58 »

Mart ayında 20 yaşıma giriyorum sporla 1.5 senem geçti fakat güzel bir gelişim yakalayamadım vücudum ektormorf yapıda olduğu için gerçekten gelişmek çok zor , kışın aldığım kiloları yazları veriyodum :)) aklımda hep kür vardı fakat düzeni bulmak için hemde yaşım için bekledim ve şubat yada martta ilk küre gireceğim amacım çok iyi bir düzenle kürü uygulamak ve o düzeni sonsuza dek devam ettirmek.
Kürüm ise şöyle:
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-8 hafta günlük 50 mg dianabol

değerli abilerim ve arkadaşlarım kür esnasında ve kür sonrasında çıkacak sorunlar ve alınacak tedbirler hakkında bilgi almak istiyorum ve kürüm hakkında da yorum istiyorum şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için :))
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İlk Kürüm

Mesaj gönderen lennox77 »

Kiloyu belirtmeden sorulan bir kür konusu daha maalesef :)
Arkadaşlar hem kendi sağlığınız hem de bizden sağlıklı yorumlar alabilmek için kilonuzu belirtiniz,kendinizle ilgili biraz detaya girmeniz sizin yararınıza olacaktır
Tekdüze herkese yazılan kür programlarından çıkamazsınız yoksa
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir