KLOMEN-NOLVADEX BAŞ DÖNMESİ

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
tonyjason
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

KLOMEN-NOLVADEX BAŞ DÖNMESİ

Mesaj gönderen tonyjason »

SELAM ARKADAŞLAR 10 HAFTALIK 400 mg DECA 500 mg T.ENANTAT 5 30mg DIANABOL (5 HAFTA ) kür yaptım. Kürden 2 hafta sonra 5 er gün arayla 1500+1500+2500 luk pregnyl oldum. Bazı hocalarım senin için nolvadex e gerek yok dediği için kürün hemen bitiminde kullanmadım. Ama başka bi hocamın 20 gün kadar kullan ne olur ne olmaz demesiyle pregnyl olduğum zaman günlük 20 mg nolvadex 100 mg klomen kullandım. Yaklaşık 2 hafta geçti ve bende hafif baş ağrısı (şakaklarda) sanki birden ayağa kalkma durumunda olan çok hafif karartı durumu yaklaşık 6 gündür her gün aynı saatlerde başlamakta akşam üzerleri özellikle. Sorum şu klomen ve nolvadex i aynı anda yuttum ve bu ilaçların baş ağrıtma gibi yan etkileri olabiliomuş. Aynı durum sizlerinde başına geldi mi sizce ne yapmalıyım. (bu arada yemeklerimde hiç tuz katmadığımı ve sodyum miktarımın günde 1.5 gr ı geçmediğinide hesapladım).
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: KLOMEN-NOLVADEX BAŞ DÖNMESİ

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Pregnlyller fazla gelmis olabilir
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

testis durumu nasıl
eko571
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen eko571 »

merhaba sizin kurle ayni kuru bende yaptim ve bende testis küculmesi olmadi yada az oldugu icin tek 1500 luk prengly ve 30 mg nolvedex ile 100 mg klomen aliyorum ve bas agrisi bendede oluyor ve agri kesici aldim aldigimiz tabletlerin yat etkisidir diye dusunuyorum ilk gunler bas donmesi oldu ama suan yok saygilar
tonyjason
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen tonyjason »

testis durumu pregnyl den sonra düzeldi. Zaten ilaçları kesince bu akşam itibari ile düzeldi gibi. Bünyeden bünyeye değişiomuş bu durum galiba ve klomen bazı bünyelerde bu tarz yan etkiler yapabiliomuş.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir