SUSTANON + ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
SADO
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

SUSTANON + ?

Mesaj gönderen SADO »

Merhaba arkadaşlar geçen sene deca + enantant küründen sonra bu sene sustanon + primobolan kürüne girmeyi düşünmüştüm.Haftalık 500mg sustanon 300 mg primo 13-14 haftalık bir kür idi...Eczaneden ihtiyacım olan sustanonları aldım fakat primobolan piyasadan kalktı elimdeki 9 adet primobolan ile kaldım ortada :( yeniden çıkıp çıkmayacağı ise şuan için bilinmiyor.çıksa bile içindeki etken madde değiştirilir senin işine pek yaramaz dedi eczacı arkadaş ne kadar doğru orasını zaman gösterir...
Benim asıl sorum sustanonun yanına başka ne koyupda kürümü yapabilirim? deca sustanonla beraber çok ağır olurmu? wistrol hakkında pek bilgim yok tek bildiğim yağ yakıcı definasyon küründe kullanıldığı wistrol ile sustanon nasıl olur? benim amacım irileşmek deca sustanon kürü olursa pct si nasıl olmalı?
Yardımlarınızı , önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Ayrıca elinde eczane primobolanı olan varsa fiyatta anlaşırsak alabilirim...
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: SUSTANON + ?

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Himm kotu olmus gercekten.fakat

1)14 hafta sustanon kullnmak zor gercten dalgali yapisi geregi.
2)deca enantet kurunden sonra bu kur biraz hafif kalmis acikcasi bi deca enantet daha yapilabilir
3)primabolanu bulmak zor bu siralar dogru bence elinden cikarmaya bak

Sustanon illaki olacaksa yanina parabolan ekleyebilirsin.dozajini abartmamak sartiyla

Parabolan nedir?parabolan bir trenbolon esteridir.trenbolone konusundan inceleyebilirsin
SADO
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen SADO »

2 3 sene önce çok acemice de olsa primo enantant kürü yapmıştım kalıcılığı geçen sene yaptığım deca enantant küründen iyiydi.başlarda çok iyi giden kür (danabol de vardı bu arada) danabolu kesince çok hızlı kilo vermeyle devam etti güçden düşmelerde cabası tam bir psikolojik savaş geçirdim onun için illaki eczane malı olsun istedimki ne olduğu kesin olsun.Önce zor bulunuyor diye sustanonu topladım iş primoya geldi benim şansımamı nedir şimdi o dert oldu.Elimden çıkartmayı düşünmüyorum da yanına deca falan uygunsa öyle bir küre girebilirim.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Sustanon decada uygundur
jooker
Yeni Üye

Mesaj gönderen jooker »

PRİMABOLAN DA HERHANGİBİR SIKINTI YOK ECZANELERDEN TOPLANDI FAKAT KÜPÜRÜNDEKİ BİR EKSİKLİK NEDENİ İLE AMA TEKRAR PİYASAYA SÜRÜLDÜ BİRAZ ARAŞTIRIRSANIZ KESİNLİKLE BULACAKSINIZ VE BÖYLE BİR KÜRE DECA DA EKLEYEBİLİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAŞARILAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir