Kürüm hakkında bilgi lütfen.

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
exuvi
Yeni Üye

Kürüm hakkında bilgi lütfen.

Mesaj gönderen exuvi »

s.a arkadaşlar 38 yaşında 94 kg 1.76 boy güncel ölçülerimi bilmiyorum kol 44 cm çok olmasada göbek bölgesi yaglı 4 senedir ara vermeden spor yapıyorum bu benim 2 kürüm olacak 2013 şubatta 12 hafta 500mg cypionat - 400mg masteron enanthat kullanmıştım.

bu kürü salondaki müsabık hacam yazdı.

1-10 hafta t.enanthat 500mg
1-16 hafta boldenon 400mg
10-16 hafta t.propionat 300mg
10-16 hafta parabolon 100mg
10-16 hafta winstrol tablet 50mg

ptc konuşmadık yazarsanız sevinirim.

vitaminler vs yazmıyorum standart kürde kullandıklarımız bu küre eklememiz veya çıkarmamız gereken varsa yazarsanız sevinirim.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Kürüm hakkında bilgi lütfen.

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

kür güzel uygulanabılır .hakkıyla yaparsanız cok ıyı verım alırsınız seneye yapacagım kürün portatifi olmuş :D.

pct için muhtemelen pregnly gerekecek yanında nolvadex ve klomende kullanmanızda fayda var fakat pct yı ezbere yazmak mantıksız kür sonunda daha ayrıntılı gorus verebılırız.

Parabolanın dozajı dusuk olsada kur sırasında prolaktın yukselmesı belırtılerı gorunurse 3 gunde 1 tablet cabaser kullanmakda fayda var
ayrıca karacıger ıcın mılk tıstle ,karacıger onarımı ve kas yapılanmıası ıcın b komplex c komplex.sac dokulmesını tetıkleyecek bır ılac yok ama testodan dolayı olakı dokulurse çinko ve dogal testoyu rolantıde tutmak amacıyla gunluk 25-50 mg provıron faydalı olacaktır
exuvi
Yeni Üye

Mesaj gönderen exuvi »

proviron çinko vitaminler okey.
winstrol markası balkan pharma 50mg hocam 2 tablet kullanmamı söyledi günlük 100mg sabah akşam sizce çok olmazmı heryerde 30-50mg yazıyor forumda?
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

gunde tek tablet yeter gun asırı kullanman kafi
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen melcan61 »

PCT için sanırım Pregnly kullanmak gerekecektir. Clomifen ( ilk gün 300mg daha sonra 50mg 5 hafta) veya Tamoxifen ( ilk gün 60mg daha sonra 40mg 5 hafta) şeklinde de forumda araştırırsanız bir sonuç bulabilirsiniz. Kür sonunda Yorum yapmak daha mantıklı olacaktır. Kür ile birlikte Animal Pak adlı ürünü önerebilirim size. Kürünüzde uygulanabilir ve çok iyi verim alınacak bir kür. Başarılar diliyorum size. Ama sormak istediğim birşey var? Bu Testo Cyp. ile Masteron küründen nasıl verim aldınız acaba? antrenman programı beslenmeniz nasıldı kür tam olarak nasıldı ve sonuçları nedir özelden yazarsanız sevinirim. Before After varsa harika olur :) İyi forumlar .
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir