ilk kür genel sorular... yardim...
ilk kür genel sorular... yardim...
Saygi deger hocalarim iyi aksamlar. Suan deca dianabol test e kurundeyim. Enjektemi bir arkadasa yaptiriyordum ilk enjekte sonrasi ayagimin ustune basamadim 3 gun ikinci enjektemi oldum neredeyse agri olmadi ama 3. Enjektemde arkadasim yıllık izne çıktığı icin bir saglik kabinine gittim vuruldum ve kalca kasimin her yerinde hissediyorn agriyi 3 gun falan oldu hala agriyor eli cok agirdi zaten. Bu agri vuran kisiye gore degisirmi ? 4. Enjekteme 4 gun daha var. Birkere daha saglik kabinine vurulcam ve arkadasim gelmis olucak sonra. Tek sorunum var yiyemiyorum beslenemiyorum migdem almiyo artik. Birde ugrasamayinca beslenme sıkıntılı... yinede bir etki yaparmi ? Sisip kür bitiminde söner miyim aynen ... dianabol etkisi icersindeyim digerlerinin etkisi daha belli olmadi sanki. Dianabol ile gelismem gozle gorulur bisekilde... foto atmayi ogrenip aticam hocalari.
188 boy
89.4 kilo
39a yakin bir kolum var ...
6gun antreman yapiyorum
Aburahim Test. E 500mg
Bvs labs Deca 400mg
Balkanpharma Piramit 30 40 50 mg danabol
Markalar ve sorularim hakkinda yorum yapilmasini rica eederim. Tesekkurler simdiden
188 boy
89.4 kilo
39a yakin bir kolum var ...
6gun antreman yapiyorum
Aburahim Test. E 500mg
Bvs labs Deca 400mg
Balkanpharma Piramit 30 40 50 mg danabol
Markalar ve sorularim hakkinda yorum yapilmasini rica eederim. Tesekkurler simdiden
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: ilk kür genel sorular... yardim...
Kardes kisa ve net aciklamalarla sorularini.yanitlamaya calisacagim
1)ilk kur oldugu icin agri gayet normal kurun bitene dek agri olacaktir
2)agrinin nedeni.vuran kisinin elinin agirligi hafifligo degil ilacin yayildigi bolgelerle ilgli
Ornegin:kaba etin a b c d e diye 5 bolgeden olusuyorsa ilk enjektende a b bolgelernde cok yayilirken 2. Enjektende d e 3. Enjektende b c bolgelerinde yayilir ve vucut ilk defa yabanci bi kimyasal gordugu icin boyle tepkiler verebilir ayrica agrinin nedeni glutes kaslarinin ilk.defa boyle bi ilaci emmeside olabilir kisacasi normal
3)markalarin gayet guzel gonul rahatligiyla kullanabilrsin
4)en onemli problemine gelelim
kardes kurdeysen yemen gerekir.tikabasada olsa yemelisin .kusana kadar miden almayana kadar ye.ama saglikli clean bulk seklinde ye.deca ml basina vucudunda 6 gram fazladan protein tutar yani proteinden max.verim almani saglar.
Ha cok iyi yemezsen sisip sonra inermsin.tam anlamiyla oyle olmasada kur sonunda hayal kirikligina ugrayabilirsin.cunku su tutumu gerceklesir.kas insasi olusur fakat.sen o kaslari iyi besleyemezsen kazandigin sey sudan baska birsey olmaz
1)ilk kur oldugu icin agri gayet normal kurun bitene dek agri olacaktir
2)agrinin nedeni.vuran kisinin elinin agirligi hafifligo degil ilacin yayildigi bolgelerle ilgli
Ornegin:kaba etin a b c d e diye 5 bolgeden olusuyorsa ilk enjektende a b bolgelernde cok yayilirken 2. Enjektende d e 3. Enjektende b c bolgelerinde yayilir ve vucut ilk defa yabanci bi kimyasal gordugu icin boyle tepkiler verebilir ayrica agrinin nedeni glutes kaslarinin ilk.defa boyle bi ilaci emmeside olabilir kisacasi normal
3)markalarin gayet guzel gonul rahatligiyla kullanabilrsin
4)en onemli problemine gelelim

Ha cok iyi yemezsen sisip sonra inermsin.tam anlamiyla oyle olmasada kur sonunda hayal kirikligina ugrayabilirsin.cunku su tutumu gerceklesir.kas insasi olusur fakat.sen o kaslari iyi besleyemezsen kazandigin sey sudan baska birsey olmaz
Hocam beslenme sikintisi uzerinde yogunlasalim ozaman verdign cevaplqr icin tesekkurler gercekten. Yani tavukmubyemem lazim paso
illaki protein icerikli besinlermi gerekiyo. Toza yuklensem yeterli olmaz mi ? Yani aslinda asil soru su kur sirasinda protein almazsan kur sonunda suyu attignda hicbisi kazanmamismi olursun ? Bu ilaclar protein uzerinemi kurulu ?

-
- Yeni Üye
2.5 kilo toz ortalama 15o tl 1oo graminda 6o gram protein var yani 2.5 kilosunda 1.8 kilo protein
Tavugun kilosu 1o tl 15o tl ye 15 kilo.tavuk olur 1kiloda 24o gram protein var yani 3.6 kilo protein
Parani cope atcaksan yuklen toza ki 6o gramin hepsinide ememeyecek vucudun
Tavugun kilosu 1o tl 15o tl ye 15 kilo.tavuk olur 1kiloda 24o gram protein var yani 3.6 kilo protein
Parani cope atcaksan yuklen toza ki 6o gramin hepsinide ememeyecek vucudun
Elin kicina kacsada kalk o tavugu kizart diyorsun yani hocam.. elimden geldignce yapicam artik ozaman birde protein olmazsa kur kazanci sifir dusuncesi konusunda aydinlatirsaniz sevinirim resimde koycam birazdan onada bi yorum yaparsaniz mutlu olurum 
Not : nasil foto koycam bilmiyorum

Not : nasil foto koycam bilmiyorum
-
- Yeni Üye
Protein omazsa kur 0 degildir ama ihtiyacin olan proteini almazsan kas onarimin ve buyumen olmaz .ihtiyacin olan proteini al sonra karbonhidrata yuklen
- melcan61
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Ya sen gözünde büyütme bu kadar ister istemez o proteini o karbonhidrayı vücudun isteyecektir. sen küre girdikten sonra çıkarttığın antrenmanlar sonucunda vücut zaten senden isteyecek ister istemez yemeye başlıcaksın. aynı kürü bende yapıyorum ilk 2 hafta 3 hafta kadar iştahım yoktu tozlarla idare ederim diyordum şimdi doymak bilmiyorum. vücut gelişiyor kas inşa ediyor ve sen daha fazla yemek yemen gerektiğini biliyorsun. ister istemez yiyeceksin merak etme. sevdiğin besinleri ön plana al. temiz bulk beslen. gerisinide decaya bırak
konunu takip ediyorum resim koyacağım demişsin resimlerinide bekliyorum gelişmen boyunca bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım konunu takip ederim başarılar..

▪█─ NoPainNoGain ─█▪
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Nasil resim koyucami bilmiyorum ogrenip koyucam . Antremandada kismen sikint var havalarin soguk oldugundan antremana giresim gelmiyo bazen isininca aciliyorum ama bazende hic yapasim gelmiyor isinip bitiriyorum. Spor salonunda antrenorluk yapiy olmamin ne denli etkisi var bilmiyorum... ama inatla devam edicem hirs yaptimm
imigim e gir masaüstündn fotoyu sec okeyle linki buraya paylaş enjeksiyonu yaparken veya yaptırırken yavaş yavaş zerk etmesine dikkat et yağlı ergiyik olduğu için ağrı yapıyo genelde
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir