sadece danabol kullanımı acill!!
Re: sadece danabol kullanımı acill!!
danabol kullanımını meme ucumda yaglanma yaptıgı icin bıraktım.nolvadex bulamadım nolvadex-d varmış onu aldım 20mg onu 2ye bolup atıcam sizce uygunmu baska ne yapmam lazım provirona devam etmelimiyim nolvadex-d yi nasıl kullanmalıyım
Dianabol gunde en az 30 yada 40mg kullan. Vucuttan 2- hafta icinde gidiyor bildigim kadariyla. Ama hap sonrasi ciddi sekilde guc kaybi söz konusu. Yani eski haline geri dönuyorsun. Ben senin yerinde olsam hizli testo alirim haftada 250.. Yavas olmayacak yani enantat gibi.. Anldigim kadariyla zamanin yok fazla
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Nolvadex günde 20 mg 2 hafta kullanarak göğüs ucundaki östrojene bağlı büyümeyi ortadan kaldırabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir