libido sorunu

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
dt94
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: libido sorunu

Mesaj gönderen dt94 »

lazka yazdı:arkadaşlar buradan bu konu başlığını okuyup yanlış düşünenler için belirtmek isterim ki deca dick bünyeye göre değişir bazılarında hiçbir sorun olmazken bazıların bu tip sorunlar olabiliyor sıkıntı yapılmasına gerek yok deca dick 6 ila 12 ay arasında düzelme gösterir kalıcı olarak kalması nadirdir birde sorum olucak sana jinekomasti oldumu 2. de libidoda hiç mi artma olmuyor(özellikle sabahları)

doğru şeyler yazmışsın kesinlikle bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor benim decayı kötülemek gibi bir amacım yok kesinlikle bulk kürü için ideal ama bana uygun değilmiş tabi bunu denemeden bilemezdim bide toplumsal tabular var özellikle türkiyede cinsel konularda çok açık konuşulmuyor ama ben şu an açık olacağım mastürbasyon yaptığımda çok hoşuma giden bir uyaran olsa bile birkaç dakikada zor erekte oluyorum ama cinsel ilişkide kesinlikle vajinaya rahatça girecek kadar bir sertlik olmuyor libido bu durumda buda beni aşırı huzursuz ediyor psikolojimi bozuyor hayır jinekomasti olmadı belirtmiştim arimidex kullandım aromatize olma yani östrojene bağlı sıkıntı yaşamadım sabahları testosteron seviyesi yüksek olduğu için libidoda artış oluyor ama eskisi gibi erekte uyanmıyorum yani psikolojik ve fiziksel istek var ama ereksiyon sıkıntılı angelcold kardeş tabi özel konular kusura bakma ama biraz daha ayrıntı verebilirmisin senin libido durumu nasıldı tam bir hissizlikmi vardı hiç mi erekte olamıyordun veya aniden ereksiyonmu bozuluyordu,zormu erekte oluyordun ?
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

sakalim seyrek diyosunda o genetikde olabilir sıkıntı yapma kardesim burası türkiye millet knusur susar benimde kürlerde testisler kucüluyodu bende ck takydum kafama ilk kurlerde sabahlari ereksiyn varsa düzelmeye dgru gdiyodur prolaktin seviyen normalse sorun yok vicud illaki kan godericektir bu zaman 6 ila 12 ay surebilir gelisim alamamanın nedeni androjen reseptórlerindd şorun vardır
lazka
Yeni Üye

Mesaj gönderen lazka »

bide kür kaç hafta sürdü
dt94
Yeni Üye

Mesaj gönderen dt94 »

lazka yazdı:bide kür kaç hafta sürdü

teşekkürler yanıt için türkiyede cinsel sağlıkla ilgili bir problemini doktor hariç paylaşmamak lazım alay konusu oluyorsun saçma sapan dalga geçilmeye çalışılıyor kafa zeka gerektiren mizaha basmadığı için hurraaa cinsel espriler neyse çok uzattım kürümü yazmıştım 1-10 hafta testo enanthate 500 mg 1-8 hafta deca (phendex birde bişey daha vardı aklıma gelmiyor oda deca işte esteri farklı uzun süredir uzağım steroidlerden araştırmaya okumaya unutmuşum) mlleri farklı mgdeydi birinin 375 biri 350 olması lazım 1-6 hafta danabol bunuda 30-40-50 civarı kullandım
dt94
Yeni Üye

Mesaj gönderen dt94 »

Bugùn ilk kùrüme başladım 1-5 hafta hg 40 mg danabol 1-5 hafta 275 mg phendex 5-10 hafta 400 mg dexador hg 2 tablet milk thistle

kürümü forumda paylaşmışım buldum dozajlar bu şekildeydi ama phendexi 4 hafta dexadur 4 hafta toplam 8 hafta kullandım gerisi doğru bide arimidex kullandım her 3 günde 1 tablet diye hatırlıyorum 10. haftanın sonuna kadar kullandım pct yapmadım
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Phendex 275 lik deca kuvvetlidir 25 mg npp 25o mg deca vardr
Dexadur 35o lik deca cok daha kuvvetlidir. 1oo mg 1oo mg 1oomg 5o mg seklinde deca esterleri iceriri yanlis hatirlamiyorsam
Dianabolu maxa yakin dozda kullannmssn

Bunlarin yanina testo koymamissin deca dick normal
Joymus olsan bile 5oo enantat bunlarin 1er mline yetmez deca dick yine normal

Kuyunu kendin kazmissin
dt94
Yeni Üye

Mesaj gönderen dt94 »

_BlackLight_ yazdı:Phendex 275 lik deca kuvvetlidir 25 mg npp 25o mg deca vardr
Dexadur 35o lik deca cok daha kuvvetlidir. 1oo mg 1oo mg 1oomg 5o mg seklinde deca esterleri iceriri yanlis hatirlamiyorsam
Dianabolu maxa yakin dozda kullannmssn

Bunlarin yanina testo koymamissin deca dick normal
Joymus olsan bile 5oo enantat bunlarin 1er mline yetmez deca dick yine normal

Kuyunu kendin kazmissin

testo enanthate kullandım yazmıyormuş şimdi farkettim 400 mg olması lazım 1.90 80 kgyim bence dozajlar çok değildi decada kilo başına 3-3,5 mg çok değil özellklede androjeni yüksek tutup güçlü bir aromatize önleyici kullanıyorsan ki arimidex kullandım zaten kürü yazan hoca onlarca kişiye kür yaptırmış salonunda sürüyle prof bodybuilder çalışıyor ama nandrolone içermesi kötü etkilemiş olabilir tabi bide ilk kürden ilaçlar sahte değildi üretici firmanın sitesinden onaylattım kürden sonra testo ölçtürdüm üst sınırın 2 katına yakın çıkmıştı tespitler için teşekkürler
lazka
Yeni Üye

Mesaj gönderen lazka »

peki ilaçı aldığın hocan ne yorum yaptı bu duruma bide gelişme olmadı demişsin 10 haftayı full kullandın mı yani ortalarında bırakmışsındır diye tahmin ettim blackin dediği gibi testo az kalmış yanında hocan ilk kürden bu kadar ağar ilacı nasıl önerdi o da tartışılacak konu
dt94
Yeni Üye

Mesaj gönderen dt94 »

lazka yazdı:peki ilaçı aldığın hocan ne yorum yaptı bu duruma bide gelişme olmadı demişsin 10 haftayı full kullandın mı yani ortalarında bırakmışsındır diye tahmin ettim blackin dediği gibi testo az kalmış yanında hocan ilk kürden bu kadar ağar ilacı nasıl önerdi o da tartışılacak konu

aslında ben hocayla hiç konuşmadım güvendiğim bir arkadaşım hocadan aldı bu kürü hocayı bana anlatanda o bende onun yalancısıyım ama sonradan faceden takip ettim hocayı şampiyon çıkardığını gördüm arkadaş bulk olduğu için bu kürden vazgeçti definasyon kürüne girmeye karar verdi bende o sıra araştırıyordum steroidleri kullanmayacaksan bana sat dedim sattı kür programına baktım arkadaş 110 kilo civarıydı dozajları yüksekti bende düşürdüm bu forumdan ve diğer birçok forumdan edindiğim bilgiler ışığında o şekilde kullandım kürden sonra birkaç hafta herşey normaldi sonra libido düşmeye başladı tabi ben fazla kafaya takmadım ama şu an yurtdışındayım cinsel ilşkiye girme fırsatım oluyor şimdi dank etti işte
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Himm 4oo enantete normal dozajlar aslinda ama gercekten ilginc bi durum gercekten valla sahtw ilac olayi yoktur muhtemelen cunku ilaclar sahte olsa bu peoblemi yasamazsin.demekki.bunyede sikinti var

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir