_BlackLight_ yazdı:Lazka nin dedigi gibi 8 hafta gayet makul bi sure definasyon icin cok guzel verim alirsin
Sana onerim ocak 15de basla nisan 7si gibi. Bitdr kurun cunku ilaclarin belli bi kismi baloncuk alirken eksik cektim fazla cektim derken gider nisan 15de 6 haftalik bi definasyon kurune girersen haziran 1de beton gbi cikarsin tatile gttgn yerdede pregnlyini vurursun nolvadex klomenini alirsin 3 ay bulutlarin ustunde gibi gecer
Alkol sex olayini hFtada 2 ile sinirli tutrsan hic bi sorun olmaz zaten fazlasi normal kurunude sekteye ugratir haberin olsun
eyw dostum onerılerın ıcın.
tek aklıma takılan bu eksık cektım fazla cektım muhabbetı ılacların enjekte uygulamaları degıl mı yanlıs anlamadım sanırım..?
ayrıca ocak 15 e kaldı 3 hafta hanı sunu demek ıstemıstım hanı sımdı ne kadar cok zorlanırsam örnek verim ;
örnek şimdi benc pres de 20 kg. basıyorum suan kure gırsem bı kac haftada agırlık oranı yuzde 10 artar degılmı , ama suan ne kadar guclenıp o sonuc dogrultusunda örnegin 40kg. basarak kure gırersem kurde de yıne yuzde 10-15 oranında artıs saglarsam agırlık bazında sonuç olarak da kurden maxımum verım almıs olmazmıyım??
mantıken bole dusundum sizlerin görüşü nedir??
o yuzden hemen kure gırmeme ısrarım bundan sebep arkadaşlar..