BuLK DöNeMi yArDıMmM

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Gokhann
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: BuLK DöNeMi yArDıMmM

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Lazka nin dedigi gibi 8 hafta gayet makul bi sure definasyon icin cok guzel verim alirsin

Sana onerim ocak 15de basla nisan 7si gibi. Bitdr kurun cunku ilaclarin belli bi kismi baloncuk alirken eksik cektim fazla cektim derken gider nisan 15de 6 haftalik bi definasyon kurune girersen haziran 1de beton gbi cikarsin tatile gttgn yerdede pregnlyini vurursun nolvadex klomenini alirsin 3 ay bulutlarin ustunde gibi gecer

Alkol sex olayini hFtada 2 ile sinirli tutrsan hic bi sorun olmaz zaten fazlasi normal kurunude sekteye ugratir haberin olsun

eyw dostum onerılerın ıcın.
tek aklıma takılan bu eksık cektım fazla cektım muhabbetı ılacların enjekte uygulamaları degıl mı yanlıs anlamadım sanırım..?

ayrıca ocak 15 e kaldı 3 hafta hanı sunu demek ıstemıstım hanı sımdı ne kadar cok zorlanırsam örnek verim ;

örnek şimdi benc pres de 20 kg. basıyorum suan kure gırsem bı kac haftada agırlık oranı yuzde 10 artar degılmı , ama suan ne kadar guclenıp o sonuc dogrultusunda örnegin 40kg. basarak kure gırersem kurde de yıne yuzde 10-15 oranında artıs saglarsam agırlık bazında sonuç olarak da kurden maxımum verım almıs olmazmıyım??

mantıken bole dusundum sizlerin görüşü nedir??
o yuzden hemen kure gırmeme ısrarım bundan sebep arkadaşlar..
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kardes senin dogl beslenmeyle formunu bulman subat mart diye snrlandrilamaz sen 3ay daha calissan 35 35 yaptin diyelim bi 4 ay daha calis 4o 4o a ciktin bi 6 ay daha calis 5o 5o sen dogalda gelisirsin o mantikla dusundumu
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Kardes senin dogl beslenmeyle formunu bulman subat mart diye snrlandrilamaz sen 3ay daha calissan 35 35 yaptin diyelim bi 4 ay daha calis 4o 4o a ciktin bi 6 ay daha calis 5o 5o sen dogalda gelisirsin o mantikla dusundumu

Tabiki senin solediginde mantikli duzenli uyuyup duzgun beslenip antreman kacirmadigim surece kendi kendinede bir gelisim sureci uasiyacagim bir gercek ..

Ozaman ya subat 15 yada ocak 15 basliyorum kurume :)

Bu arada bu saf monohidrat kreatin yukleme sirasinda cok isimi gordu 80,5 kg kadar dusmusdum bu sabah ac karna tartildim 84 kg idim zaten belli kollar dan vucut su tutmus
_BlackLight_
Yeni Üye

Muthis bi kilo.artisi olmus gercekten.ocakda bsla bence kürune ileriye sarktikca yemek yemek zorlasir sicak havalarda
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Muthis bi kilo.artisi olmus gercekten.ocakda bsla bence kürune ileriye sarktikca yemek yemek zorlasir sicak havalarda

Bencede dostum baslamaliyim hem zaten ilk kurum vucudumu izler takip ederimm ne reaksiyon gostericek ..

Suan taze taze idmandan geldim omuz triceps vurdum geldim pesine soya soslu tavuk ve yogurdumu goturdum :) simdi ise gitme zamani :))

Sanirim kurde de yaklasik bi 6/8 kg alirim sanirim die dusunuyorum aslinda amac 90 kg gormekti ama sanirim bi kac kilo sarkma olcak gibi 90 dan ileriye :))
_BlackLight_
Yeni Üye

Ben sana şoyle soyliym kardes vucudun neyi gormk isterse onu gorursun .

Benm kurun 8. Haftasindaym 82 den 93 94 arasina ciktim suan daha 16 hafta daha var bulkun bitmesinr hedefim 1o3 ama 1oo u goremeyebilirim
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Ben sana şoyle soyliym kardes vucudun neyi gormk isterse onu gorursun .

Benm kurun 8. Haftasindaym 82 den 93 94 arasina ciktim suan daha 16 hafta daha var bulkun bitmesinr hedefim 1o3 ama 1oo u goremeyebilirim

Senin kurun icerigi (ilaclar ) neler dostum?
Bayada bi uzun bi surec olarak tutmussun bi sebebi varmi??
Kac haftalik bi kur?
_BlackLight_
Yeni Üye

Bir nedeni vardi artik yok :D sayko bir kur yapmak istedim boyle yaptim toplam 32 hafta
Gokhann
Yeni Üye

Mesaj gönderen Gokhann »

_BlackLight_ yazdı:Bir nedeni vardi artik yok :D sayko bir kur yapmak istedim boyle yaptim toplam 32 hafta

iyimiş valla ne diyimm :))

bende başlımda gelişmeleri gözlemlimm..
falcone
Forum Duayeni
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Se X kür ve insinül, şeker seviyeleri arasındaki münasebeti merak ediyorum, bilen var mı

Teşekkürler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir