Sakatlık

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Sakatlık

Mesaj gönderen samet_61 »

andres yazdı:Kürü sonlandırıyorum sağ dirsekte problem var hafif tempoda çalışmalarıma devam ediyorum,glukozamin aldım günde 2 tablet kullanıyorum dirsek koruyucuda aldım.pct ye geçiyorum bir sorum var son sustanone enjeksiyonundan 2 hafta sonra klomen ve nolvadex e başlıcam,peki son sustanone enjeksiyonundan sonra proviron kullanılacakmı pct ye başlayıncaya kadar?

son enjeksyondan 2 hafta sonra klomen nolvadex ;)
firatram
Yeni Üye

Mesaj gönderen firatram »

kardesım gecmıs olsun nasıl bir agrı tam olarak bende anlattıgına benzer bır sorun yasıyorum ama benımkısı tam olarak dırsek degıl dırsek ve arka kola uzanan tum bolgede agır gırdıkten sonra ozellıkle artan bır sızı var sonra gun ıcınde azalıyor tekrar antreman yaptıgımda artıyor.
doktorun verdıgı jel ve hap ısmı nedır ıse yaramadımı hıc?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Sakatlıklar yüzünden en az 3-4 kürü yarıda bırakmış biri olarak benden de geçmiş olsun
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
andres
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen andres »

firatram yazdı:kardesım gecmıs olsun nasıl bir agrı tam olarak bende anlattıgına benzer bır sorun yasıyorum ama benımkısı tam olarak dırsek degıl dırsek ve arka kola uzanan tum bolgede agır gırdıkten sonra ozellıkle artan bır sızı var sonra gun ıcınde azalıyor tekrar antreman yaptıgımda artıyor.
doktorun verdıgı jel ve hap ısmı nedır ıse yaramadımı hıc?

Eyvallah kardeşim benim ağrım hani bilek güreşi yaparken dirseğin hemen iç tarafında kas grubu ve bağlar varya tam orasıydı hap ve krem iyi geldi bana ama sana kesinlikle tavsiyem glukozamin al!
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

lennox77 yazdı:Sakatlıklar yüzünden en az 3-4 kürü yarıda bırakmış biri olarak benden de geçmiş olsun

Eywallah hocam ama iyi haberlerim var iyileştim ben 1 hafta antreman yapmadım krem ve doktorun verdiği hapları kullandım ve yanında glukosamin kullandım ve 1 hafta sonra idmanlara başladım sonraki hafta eskisi gibi abandım antremanda çok hafif ağrı oldu başta ama çok şükür iyileştim şimdi :)
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

Ve buradan acizane tavsiyem herkese kürdeydeyken her ihtimale karşı glukozamin kullanın kesinlikle,ben bir sonraki kürümde kür boyunca günde 2 tablet glukosamin kullanmayı düşünüyorum herhangi bir eklem sakatlığı yaşamamak için.iyi günler herkese

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 2 misafir