andres yazdı:Kürü sonlandırıyorum sağ dirsekte problem var hafif tempoda çalışmalarıma devam ediyorum,glukozamin aldım günde 2 tablet kullanıyorum dirsek koruyucuda aldım.pct ye geçiyorum bir sorum var son sustanone enjeksiyonundan 2 hafta sonra klomen ve nolvadex e başlıcam,peki son sustanone enjeksiyonundan sonra proviron kullanılacakmı pct ye başlayıncaya kadar?
kardesım gecmıs olsun nasıl bir agrı tam olarak bende anlattıgına benzer bır sorun yasıyorum ama benımkısı tam olarak dırsek degıl dırsek ve arka kola uzanan tum bolgede agır gırdıkten sonra ozellıkle artan bır sızı var sonra gun ıcınde azalıyor tekrar antreman yaptıgımda artıyor. doktorun verdıgı jel ve hap ısmı nedır ıse yaramadımı hıc?
firatram yazdı:kardesım gecmıs olsun nasıl bir agrı tam olarak bende anlattıgına benzer bır sorun yasıyorum ama benımkısı tam olarak dırsek degıl dırsek ve arka kola uzanan tum bolgede agır gırdıkten sonra ozellıkle artan bır sızı var sonra gun ıcınde azalıyor tekrar antreman yaptıgımda artıyor. doktorun verdıgı jel ve hap ısmı nedır ıse yaramadımı hıc?
Eyvallah kardeşim benim ağrım hani bilek güreşi yaparken dirseğin hemen iç tarafında kas grubu ve bağlar varya tam orasıydı hap ve krem iyi geldi bana ama sana kesinlikle tavsiyem glukozamin al!
lennox77 yazdı:Sakatlıklar yüzünden en az 3-4 kürü yarıda bırakmış biri olarak benden de geçmiş olsun
Eywallah hocam ama iyi haberlerim var iyileştim ben 1 hafta antreman yapmadım krem ve doktorun verdiği hapları kullandım ve yanında glukosamin kullandım ve 1 hafta sonra idmanlara başladım sonraki hafta eskisi gibi abandım antremanda çok hafif ağrı oldu başta ama çok şükür iyileştim şimdi
Ve buradan acizane tavsiyem herkese kürdeydeyken her ihtimale karşı glukozamin kullanın kesinlikle,ben bir sonraki kürümde kür boyunca günde 2 tablet glukosamin kullanmayı düşünüyorum herhangi bir eklem sakatlığı yaşamamak için.iyi günler herkese