Testo Propionat ve Boldenon kürü (İLK KÜR)(RESİMLİ)
Re: Testo Propionat ve Boldenon kürü (İLK KÜR)(RESİMLİ)
boldenon u 400 mg e çıkardım propionat 300 devam 14 hafta yapıcam kür ü
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Boldenom , tesiri geç idrak edilen bir ilaçtır 16 - 17 hafta bence daha münasip olacaktır. Son haftalara doğru 500 hatta 600 mg karar tatbik etmen daha bile iyi netice verecektir.
Bazıları propionat ile boldenen bnce olmaz diyor ama susuz büyümek istiyorm hem yağ yakarken biraz da kütle kazanmak istiyorum bazıları bi işe yaramaz diyor ikisi açıklık getirebilir misiniz
-
- Forum Duayeni
Ben şu anda boldenom propinat kürünü ortalarındayım böyle bir kür mümkündür, ben yapıyorum lakin neticelerini biraz geç idrak edeceğin için ilk başlarda sadece iştahınızın artmasından başka bir netice göremeyeceksiniz lakin sabredin oluyor, yine de biraz su ve hacim alıyorsunuz ama tabii t. Entat gibi değil..
hem yağ yakarken hem kas kütlesi kazanmak için ideal bir kür kanımca 14 haftada iyi bir verim alacağıma inanıyorm
-
- Forum Duayeni
buradaki mesele propinat umumiyetle 8 - 10 haftadan fazla tatbik edilmez çünki t. entat dan daha keskin bir ilaçtır ve bünyenizi yorar yıpratır, üstelik rahat bir kür geçirmek için haftada 3 kez delinmek, şişlenmek pek akıllıca değildir. Üstelik hem uzun hem kısa ilaç aynı anda bazı kişilerde kalp çarpması yapabilir. Ben kendi şahsım namına bunları göze alıyorum ama siz kendiniz için yeniden bir düşünün.
Bu kür esnasında aynı zamanda yağ yakmıyorsunuz, lakin fazla yağ , su biriktirmemiş, az biriktirmiş oluyorsunuz. Kür zihniyetinde temiz büyümek bir hayaldir adeleler çalışmak, yanmamak, tükenmemek için çevresine yağ ve su biriktirmeyie meyillidir, aksi taktirde çalışamaz. Bulk kürü ismi bunlardan ileri gelmektedir yani adele varsa yağ da vardır. Yağ ve bilhassa su kuvvet demektir., bunları atarsan daha kaslı fakat kuvvetsiz ve kasları harcamaya meyili olursun. Bizler hoş görünmek için bunlara razı oluyoruz. Bu hiç tabii bir adele inşası değildir.
Bunları da nazarı dikkate alın.
Bu kür esnasında aynı zamanda yağ yakmıyorsunuz, lakin fazla yağ , su biriktirmemiş, az biriktirmiş oluyorsunuz. Kür zihniyetinde temiz büyümek bir hayaldir adeleler çalışmak, yanmamak, tükenmemek için çevresine yağ ve su biriktirmeyie meyillidir, aksi taktirde çalışamaz. Bulk kürü ismi bunlardan ileri gelmektedir yani adele varsa yağ da vardır. Yağ ve bilhassa su kuvvet demektir., bunları atarsan daha kaslı fakat kuvvetsiz ve kasları harcamaya meyili olursun. Bizler hoş görünmek için bunlara razı oluyoruz. Bu hiç tabii bir adele inşası değildir.
Bunları da nazarı dikkate alın.
Propionat yerine enanthate daha iyi olurdu. Kısa esterle uğraşmış olmazdın haftada bir vururdun biterdi.
enanthet in yan etklileri propionata göre biraz daha çok ergenlikte yaşanan şeyler ve sivilce saç dökülmesi vb . Propionat da yan etklileri daha az enathet e göre ve su toplamıyor o yüzden seçdim tabi ilk kürüm fazla bi tecrübem yok siz daha iyi bilirsiniz o yüzden tecrübelerinizi paylaşırsanız süper olur
sizce boldenon propionat mı yoksam boldenon enanthet mi hem temiz büyümek için ve yan etkileri az olanı ve daha verim için hangisini önerirsiniz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir