3. KÜRÜM VE İLK TRENBOLONUM

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: 3. KÜRÜM VE İLK TRENBOLONUM

Mesaj gönderen UncleO »

tnerbalon A = Trenbolone Acetate
ilaç isimlerini yazarken biraz dikkatli olursak, forumu araştıran diğer kullanıcılar için de yararlı olacaktır.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

baslında bunlardan fayda görmeniz gerekirdi hocam yanlış kullanım yahut sahte ilaçlarmı kullandınız merak etmiyor degilim diyetle birlikte saglam ürünler ama dozajlar ve diyet mühim tabiki sizin yaş dolaylarında fazla abanmamak lazım hocam misalen clen tehlike yaratabilir enjekte bu yüzden daha avantajlı olur gün aşırı 100mg propionat 100mg masteron 10-12hafta yeterlidir güzel bir perhizle istenilen sonuca ulaşılır kanımca spor salonunda da koşmayın hocam babamda öyle yürütüyorum kalpte büyüme var (aşırı degil) karacigerde yaglanma var birkaç tane daha böyle sorun var gizli şeker gibi ama en büyük sorun kilosu yaklaşık 110kg yürütüyorum onu uzun süreli yürüyüş sizin yaş dolaylarında en mantıklısı yahut 8km ye alıp kosu bandını 10-12dk hızlanmak diyim bunun dışında bisiklet eliptik ve yer hareketleri harika yararlı olur
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

falcon hocam başka bir postta okumuştum sanki ama yaşınızın 50 civarı olduğunu söylemiştiniz. eğer öylese size tavsiyem bu kadar ağır stereoidlerin bile vucuda belli bir yaştan sonra çok fazla verim vermiyeceğidir. bu nedenle daha fazla vucud hormonlarınızla oynamamanızı tavsiye edebilirim.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Evet yaşım 50, doğrudur.
Yani bana tesir etmesi için daha yüksek miktarlar lazım o da başka şeyleri bozacak. Neticede olduğu kadar yapacağım fazla zorlatmayacağım mı demek bu.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

valla abi senin yaşında bu sporu bu kadar ciddiye alarak yapmak bile saygı duyulması gereken bir iş. ama bana sorarsan her gecen yıl insanı bir makine gibi düşünürsen malesef eskiyoruz, ama biz makine olmadığımız için ne yazıkki yedek parçamızda yok değişelim. bu nedenle stereoid kullanımına bağlı yat etkiler ve dosaj konusunuda riskli hele ki trenbolon ise konu. ben tavsiyemde sabitim o nedenle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir