Bence amaç cutting ve lean muscle olayıysa tercih edilmemesi gerek
Ha 18-20 haftalık kür periyodunda bulking-cutting geçişi yapılacaksa ilk 12-14 hafta kullanılması güzel olur
BOLDENON VE CUTING CYCLE DEFINATION
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: BOLDENON VE CUTING CYCLE DEFINATION
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Bazıları boldenom ile birlikte propinat tatbik ediyor, birkaç kez rastladım, bana biraz ilgiç geldi.
Bu durumda hatları keskinleştirmese bile kilo verirken hiç adele kaybetmez hatta biraz da olsa eklemiş olurlar mı, böyle bir şey var mı . . ?
bu mümkün ise bizde bulk kürü yerine yılda iki kere bu kürü yaparak en güzel adeleyi yapmış oluruz
Ne dersiniz
Bu durumda hatları keskinleştirmese bile kilo verirken hiç adele kaybetmez hatta biraz da olsa eklemiş olurlar mı, böyle bir şey var mı . . ?
bu mümkün ise bizde bulk kürü yerine yılda iki kere bu kürü yaparak en güzel adeleyi yapmış oluruz
Ne dersiniz
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kullanılabilir ama yarılanma süreleri farklı
O yüzden çok verimli olmaz
O yüzden çok verimli olmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Tanıdığım bir kaç kişi yağ yakma kürlerine primibolon ve hatta deka ekliyorlar.
Bunun nedeni yağ yakma çalışma programları fereği kaybedecekleri kasları en az düzeyde tutmakmış.
Bur kaç gün sonra başlayacağım yağ yakma küründe ben de; propinoat+masteron a ek olarak primobolon veya bulabilirsem tren bolon eklemek istiyorum.
Bunun nedeni yağ yakma çalışma programları fereği kaybedecekleri kasları en az düzeyde tutmakmış.
Bur kaç gün sonra başlayacağım yağ yakma küründe ben de; propinoat+masteron a ek olarak primobolon veya bulabilirsem tren bolon eklemek istiyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir