Omnadren/deca/dbol acil yardım !

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
erenkorkmaz
Yeni Üye

Omnadren/deca/dbol acil yardım !

Mesaj gönderen erenkorkmaz »

Öncelikle herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar size bi sorum olucak birde ufak bi problemim var burda tecrübeli hocalar bi yardım ederseniz çok iyi olur

ben ayın 9unda 6 gün önce 250 omnadren 200 deca ve günlük 30 mg danabol kürüne başladım boy 177 kilo 58 bu 6 gün içinde 2 kilo aldım bu arada

kilo alma amaçlı yaptığım için kürü daha çok, vücüdum sıkı ve yağsız olduğu için çok abartmak istemiyorum ve sorum şu danabol ve deca ilaçları biraz beni korkuttu halsizlik ve baş ağrısıda çok yaşıyorum bu 2 ilacı kesip 10 hafta haftada 1 iğne 250 omnadren vurulsam kilo alabilirmiyim 5-6 kilo daha yeterli zaten ve PCT nasıl yapmalıyım oraya çok takıldım şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize saygılar veya haftada 250 omnadren 200 deca olarak oral kullanmadan küre devam etsem 8 hafta deca 10 hafta omnadren şeklinde tabi sadece omnadrenin kullanarak etki alıcaksam decayı kullanmamak daha mantıklı çünkü ilaç beni korkutuyo biraz
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Omnadren/deca/dbol acil yardım !

Mesaj gönderen barda »

deca yerine primobolan ekleyebilirsin ve karbonhidrat alımını kg basına en az 3gr yapmalısın..
erenkorkmaz
Yeni Üye

Re: Omnadren/deca/dbol acil yardım !

Mesaj gönderen erenkorkmaz »

çok sağolun çok teşekkür ederim, bide şu pct olayı var onu nasıl yapmalıyım ? araştırdığım kadarıyla son iğneden 2 hafta sonra 4 hafta boyunca

20 mg nolvadex günlük, sizde bilgilendirirseniz sevinirim

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir