Öncelikle merhaba internette araştırma yaparken bu güzel forum sitesini buldum biraz ilk kürsümde bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Bir tane bu işten fazla anlamayan spor hocam var boldenon kürü yapalım dedi ve ilaçları aldım boldenon ve testosteron enanthate aldım birde eczaneden primobolan almamız söyledi bu 3 malzemeyle kür yapacağımı söyledi
Boldenon + testosteron enanthate + primobolan
Bu 3 ünü kullansam sonuçları nasıl olur?
Kaç hafta yapmam lazım ?
Dozlarını nasıl ayarlamam gerek ?
Tedaviyi Kür esnasındamı yapmalıyım yoksa kür bittikten sonra mı ?
Boyum 1.80 kilom 72
Acaba kür sonunda kilom kaç olur ?
Böyle bir kaç sorum var eğer bana vakit ayırıp cevap verebilirseniz çok mutlu olucam ilaçlar hazır bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Ilk kür yardım
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: Ilk kür yardım
primoya gerek yok yinede kendin bilirsin saglam biir kür olsun diyorsn şöyle yapılabilir
1-10 hafta ,haftada 500mg testo enanthat
1-10hafta , 400mg boldenon
1-6 hafta danabol
düzgün beslenme ve yeterli protein alımıyla 10-12 kg alırsın ortalama belki daha fazla
kür içindeyken protein tozu,bcaa,creatin lazım kür sonundada tabi karaciger için milk thistle c vitamini balık yagı hapı veya bir multivitamin alınabilir
Kür sonu tedaviye gelince bu kür btiminde duruma baglı olarak yapılır kürü bulk oldugu için ve yaz aylarının agırlıgından ötürü kasım aralık gibi yapmanı öneririm
1-10 hafta ,haftada 500mg testo enanthat
1-10hafta , 400mg boldenon
1-6 hafta danabol
düzgün beslenme ve yeterli protein alımıyla 10-12 kg alırsın ortalama belki daha fazla
kür içindeyken protein tozu,bcaa,creatin lazım kür sonundada tabi karaciger için milk thistle c vitamini balık yagı hapı veya bir multivitamin alınabilir
Kür sonu tedaviye gelince bu kür btiminde duruma baglı olarak yapılır kürü bulk oldugu için ve yaz aylarının agırlıgından ötürü kasım aralık gibi yapmanı öneririm
Teşekkür ederim bu kür 10 haftalık daha iyi performans almak için. 12 hafta yapsam hersey aynı sadece 1-10 yerine boldenon ve testosteronu 1-12 tapsam uygun olurmu
Primabolon ile danabol farkı nedir
Primabolon ile danabol farkı nedir
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
1-12 yapabilirsin
Primo ile Danabol asla ikame ilaçlar değildir birbirinin alternatifi olamaz
Yani arada dağlar kadar fark var
Burda farklarını detaylıca açıklayamayız sen Primo düşünme yani bu küre onu diyebilirim
Primo ile Danabol asla ikame ilaçlar değildir birbirinin alternatifi olamaz
Yani arada dağlar kadar fark var
Burda farklarını detaylıca açıklayamayız sen Primo düşünme yani bu küre onu diyebilirim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir