Merhaba ilk kürüm yorum alabilirmiyim

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
vagabond
Yeni Üye

Merhaba ilk kürüm yorum alabilirmiyim

Mesaj gönderen vagabond »

Formu bir süredir takip ediyorum ve küre girmeye karar verdim konu çok geniş kapsamlı olduğu için tecrübeli arkadaşlardan acizane yorumlarını rica edeceğim.35 yaşımdayım spor geçmişim 2003-2007 seneleri arası düzenli vg yaptım ama maddi durumum çok iyi olmadığı için beslenme ve supplemetin hakkını veremedim . geçtiğimiz şubat ayında tekrar başladım çok iyi beslenme antrenman ve supllement ile 5 ayda 118 kg dan 104 kg düştüm kas kütlem arttı. boyum 183 kg kg 104 kol soğuk 45 cm tamata ya göre kas 80 kg 3-4 kg kemik 20 kg yağ kütlem var.clean bulk yapmaya çalışıyorum bu yüzden dietteyim glutamine bcaa whey pro casein l cartinine creatine multivitamin çinko ve b vitamini kullanıyorum 300 gr pro 300 gr karbo alıyorum yağ olarak her öğün zeytinyağı alıyorum
ilaçların markası flora medika
kürüm 10 hafta boyınca
pazartesileri
100 mg deca 100 ml sustanon 100 mg masteron
perşemleri
100 mg boldenon 100 mg enantat 100 mg trenbolon

zaman ayırıp cvp yazan herkese teşekkürler
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Merhaba ilk kürüm yorum alabilirmiyim

Mesaj gönderen barda »

merhabalar
decanın kısa esterli olanı tercihiniz olmalı clean bulk yapılır sıkıntı yok sanırım kas kütlenizde azımsanmayaca k derecede vg geçmişinizde ortada olduguna göre önce bir bulk kürü ardından definisyon yahut tam tersi yapılabilir kanımca tren ve boldeye gerek yok zaten bunların su tutma ihtimali var gerçi su winstrolle atılabilirde çok zıt türevleri bir araya koymak kürü baltalar kanımca ayrıca trenbolon enjekte steroidlerin en gelişmiş olanıdır digerlerinden ortalama 3 kat daha fazla güce sahiptir bunun bir zararı var o da şudur trenden sonra ne kullanırsanız kullanın (doz artmış tren ve growth hariç) istediginiz gelişimi yakalayamazsınız daha ileri seviyelerde tercih olmalı tren bana göre ;

1-1o hafta gun asiri 1oo mg propionat
1-1o hafta gun asiri 1oo mg masteron
3-1o hafta gun asiri 5o mg winstrol
3-1o hafta arasi piramit sistemli clenbuterol 1-2-2-3-2-2-1-1
Eger kas kutleside kazanma amaciniz varsa

1-1o arasi gun asiri 1oo mg nandrolono phenly(blacklight hocadan alıntı yaptım)
clen in kullanımıda şu şekilde
1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
4.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
5.hafta of
6.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
7.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
8.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
9.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında(alıntı)

clen alıntıda 10hafta diyor 7de kesmenin yararı olur bana kalırsa clen e gerek dahi yok kendi sisteminiz ve sert bir kardiyo sistemiyle istediginiz sonuca varabileceginize inanıyorum saygılar iyi çalışmalar

Alıntıların sebebi definisyon ile ilgili fazla bilgimin bulunmaması ama başlıga rastgeldigim için yardımcı olmak istedim..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir