Swiss Pharma Boldenon vs BVS labs bolde yardım...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
balgamyus
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Swiss Pharma Boldenon vs BVS labs bolde yardım...

Mesaj gönderen balgamyus »

herkese iyi forumlar.

arkadaşlar ben bu eylül ilk kürüme giricem kısmetse.
Vücut ölçülerim de şu şekilde ;
kilo : 85
yağ oranı : %10-13
kol : 40 soğuk
omuz : 128
göğüs : 112

10 hafta 400 bolde
10 hafta 500 testo
ilk 4 haftada 40 mg danabolde karar kıldım. Sizce iyi mi ? Böyle bir kürün pctsi için ne yapmalıyım ? ( aç eski konuları oku demeyiniz lütfen hatim ettim herkesten baska bir ses cıkıyor..:))

Bir diğer sorum bu bolde kürü için Swiss pharmaya fazla para vermek mı mantıklı yoksa bvs labs ve balkan pharma yeterli midir...
ben zaten lennox77 ve murat hocama mail ve mesaj yoluyla danıstım fakat burdan diğer arkadaşlar da faydalansın diye konuyu topic olarak açmak istedim..
balgamyus
Yeni Üye

Re: Swiss Pharma Boldenon vs BVS labs bolde yardım...

yok mu bir fikri olan arkadaşlar ??
tonyjason
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen tonyjason »

Swiss pharma ülkemizde çok kullanılan bi marka olmadığı için sağlıklı bi yorum yapacak arkadaşa rastlamak zor olacaktır. Şahsen Avrupa mallarından uzak duruyorum.(Balkan hariç. testo cyp. i, danabol ü ve testo p si harika ) Orjinalliğinden emin olduğum testovis ve desma lar bedava verseler anca öyle kullanırım. Bu kötü deneyim belki de beni Avrupa mallarına önyargılı yaptı. Hint ilaç şirketleri yakın zamanda zenginler için üretilen 20 bin dolarlık kanser ilaçlarını birebir aynısını üretip 400-500 dolara sattığı için dünyanın en büyük Amerikan ilaç devlerinden birinin ceo su tarafından hırsızlıkla suçlanmıştı. Hatta aynı ceo ilaç fiyatının tepki çekmesine cevap olarak biz zaten bunu zenginler için ürettik demişti. Velhasıl kelam hint çin ve uzakdoğu bilim ve tıp alanında bizim zannettiğimizden çok ilerde ve lab ler devlet tarafından da desteklenio zaten. Meditech,alpha,balkan,thaiger,sciroxx,body research,leon ve rus eczane ürünleri ülkemizde bulabileceğin en iyi markalar. Fakat bir markanın bolde si diğerine göre daha iyi olabilir mesela. Bu konuda sana en iyi o malzemenin çeşitli markalarını da kullanmış olan birisi yardımcı olabilir. O yüzden Murat hoca ne diosa bence ona uy. Sana ürün satmak için yorum yapacak yada elinde kalan ürünü satacak biri deildir. Gerçekten senin iyiliğini düşünür.

Dnabol ü 6 hafta da kullanabilirsiniz fakat elinizdeki stok miktarı o kadarsa 4 te yeterli olacaktır ilk kür için. Eylül gibi gireceğiniz kürün Pct sini Aralık ayında konuşmak daha doğru olur, kür sonuna doğru. 10 haftalık boldenon kürü için zaten sizi endişelendirecek bir yan etki ya da hasar olmaz. Nolvadex ve clomid le pct nizi yaparsınız.
balgamyus
Yeni Üye

çok teşekkür ederim.. Ben sadece swiss pharma yı ne forumda ne gymde hiç duymadıgım için hocalarımdan aldıgım tavsiyelerle bi kıyaslama yapmak istedim yoksa her hangi bir art niyet yok..:)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir