_BlackLight_ yazdı:Kisa esteri durabolin tek farki deca kadar su tutmaz yine agir calismalarda yardmci olur.fakat definasyon kurunde deca olmaz soyliyim simdiden
black peki testo deca npp kuru kas kütlesi eklemekte yardımcı olmazmı ?? haftalık 400 testo 300 npp yani ben bu kürden sonra ( t pripioanat masteron ) onu düşünüyorum definasyon olmasada ona yakın bişe istiyorum kısa ester deca ile hatlı bir görünüm istiyorum .. mümkünmüdür
zaten nandrolone propionate kısa esterlisi decanın black de onu söylemiş gerçi ben usun esterli deconate kullandım ama...aslına bakarsan daha önce hiç kür yapmadıysan önce bulk kürüyle başla derim emin ol hacim almadan kasları cıkarmaya çalışmak daha zor iş ben deca eklemeseydim küre muhtelemen kürümden pek mutlu olmayacaktım...buda bana ders oldu hemde tecrübe tavsiye istersen biraz bekle şu ağır sıcaklar geçsin sonra güzel bir bulk kürü ardından seneye definasyon yap çelik gibi ol.
ilk kürümün 5 haftasındayım küre başlamadan 98,700 düm şu an 92.800 üm bel 110 cm di şimdi 103 cm yüzde 22 yag oranım vardı su an 18.1 yani demek istediğim eğer bu oranla hacim kürüne girseydim ve deca ile yapsaydım damacana gibi ortalıkta gezerdim yani clean bulk falan hikaye ne olursa olsun . haksızmıyım .. şu anda six pack denilen ilk 4 rahatlıkla belli adonis çizgileri belli ve günlük 40 mg winstrol eklicem.. ve asıl sorum kuru kas adelesi eklemek istiyorum kısa ester deca ile olabilirmi sizce 400 testo p 300 deca npp başka ne ekleyebilirim masteron olabilirmi çünkü biliyorum kı deca yağ yakmayacak trenbole acetat kürüne masteron eklenıyorsa kısa ester decada aynı aileden oldugu için eklenir die düşünüyorum ..
lennox hocam zaten niyetim o kilo 66 ya kadar indi yağ oranı 15 lerde ekim sonu gibi küre giricem şartlar gayet iyi seneye cok daha değişik bir vucud yapısı olacak allahın izniyle şu ana kadar olan bile beni mutlu ediyor daha da iyi olur inşallah. yardımlarınız için her zaman teşekkür ederim