definasyon kürü - Resimli

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: definasyon kürümde ustaların görüşüne ihtiyacım var

Mesaj gönderen özel »

_BlackLight_ yazdı:Kisa esteri durabolin tek farki deca kadar su tutmaz yine agir calismalarda yardmci olur.fakat definasyon kurunde deca olmaz soyliyim simdiden

black peki testo deca npp kuru kas kütlesi eklemekte yardımcı olmazmı ?? haftalık 400 testo 300 npp yani ben bu kürden sonra ( t pripioanat masteron ) onu düşünüyorum definasyon olmasada ona yakın bişe istiyorum kısa ester deca ile hatlı bir görünüm istiyorum .. mümkünmüdür
madmax29

Re: definasyon kürü - Resimli

Mesaj gönderen madmax29 »

zaten nandrolone propionate kısa esterlisi decanın black de onu söylemiş gerçi ben usun esterli deconate kullandım ama...aslına bakarsan daha önce hiç kür yapmadıysan önce bulk kürüyle başla derim emin ol hacim almadan kasları cıkarmaya çalışmak daha zor iş ben deca eklemeseydim küre muhtelemen kürümden pek mutlu olmayacaktım...buda bana ders oldu hemde tecrübe tavsiye istersen biraz bekle şu ağır sıcaklar geçsin sonra güzel bir bulk kürü ardından seneye definasyon yap çelik gibi ol.
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen özel »

ilk kürümün 5 haftasındayım küre başlamadan 98,700 düm şu an 92.800 üm bel 110 cm di şimdi 103 cm yüzde 22 yag oranım vardı su an 18.1 yani demek istediğim eğer bu oranla hacim kürüne girseydim ve deca ile yapsaydım damacana gibi ortalıkta gezerdim yani clean bulk falan hikaye ne olursa olsun . haksızmıyım .. şu anda six pack denilen ilk 4 rahatlıkla belli adonis çizgileri belli ve günlük 40 mg winstrol eklicem.. ve asıl sorum kuru kas adelesi eklemek istiyorum kısa ester deca ile olabilirmi sizce 400 testo p 300 deca npp başka ne ekleyebilirim masteron olabilirmi çünkü biliyorum kı deca yağ yakmayacak trenbole acetat kürüne masteron eklenıyorsa kısa ester decada aynı aileden oldugu için eklenir die düşünüyorum ..
madmax29

kürüm biteli 2 ay oldu son durum budur :)
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:58 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

@madmax29
Bir hacim kürü ile toparlarsın :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
madmax29

lennox hocam zaten niyetim o kilo 66 ya kadar indi yağ oranı 15 lerde ekim sonu gibi küre giricem şartlar gayet iyi seneye cok daha değişik bir vucud yapısı olacak allahın izniyle şu ana kadar olan bile beni mutlu ediyor daha da iyi olur inşallah. yardımlarınız için her zaman teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Rica ederim,forumca hepimiz faydalanıyoruz birbirimizden
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir