Bulk sonrası oluşan problemler ve devamı için öneri.

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Cevapla
WezMez
Yeni Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: Cmt Eyl 21, 2013 8:07 pm

Bulk sonrası oluşan problemler ve devamı için öneri.

Mesaj gönderen WezMez »

Arkadaşlar merhaba,
Streoid konusunda hiçbir bilgim yok uzman arkadaşlar yardımcı olursa çok minnettar olurum.

1,90 boy 98kg (kürden önce 90kg) Yağ oranı %8,5 (kürde ortalama 2 kg yağ aldım kürden önce 7 idi)- Kas oranı: 53kg ve Vücuttaki toplam su 64 kg!

Aralar olmak kaydıyla toplamda 5 yıllık vücut geliştirme geçmişim var. İlk defa bir küre gireyim dedim ve bu forumdan birisi ile konuşarak kür satın aldım yaşadığımız bir anlaşmazlıktan dolayı iletişimi kestik ve biraz ortada kalmış oldum. Herhangi bir şekilde isim vermeyi düşünmüyorum amacım sadece başladığım şeyin düzgün şekilde sonunu getirmek. Verilen kür aşağıdaki gibidir;

12 hafta, 250mg 2 cc Test Enanthate
8 hafta, 2 cc Nandrolone Deca
4 Hafta Sabah-Akşam 2 tablet Danabol 10mg (yanlışlıkla 50mg'lik danabol yolladığı ve belirtmediği için 2.5 hafta boyunca sabah akşam 4*50 mg yani günde toplam 200mg danabol almış oldum)

Şuan kürün son 1 ayına girmek üzereyim artık sadece testoyu vuracağım (pazartesiden pazartesiye) kür boyunca günde 1 tablet Benexol, Zinco 220, EstervitC, AllDay ve 4 günde bir Arimidex kullanıyorum. Beslenme olarak clean bulk şeklinde gidiyorum şeker sıfır yağın büyük bölümünü kuruyemişlerden bazen tahinden bazende fıstık ezmesinden alıyorum. Kg başına en az 2gram protein 3 gram kadar karbo tüketiyorum.

Şimdi sorunum ve yardımını istediğim nokta şurası;
Görüldüğü üzere vücudumda aşırı derecede su var, tuzu tamamen kestim ve günde 4 litre kadar su içmeye çalışıyorum ama genede nafile diyebiliriz çok yavaş etki alıyorum. Yağ oranıma rağmen Sudan ve göbekteki fazla deriden dolayı göbeğim varmış gibi iğrenç bir görüntü var ne yazıkki ve bundan kurtulmam gerek.

Son 1 ay için testo ile beraber su atmak için ve kürden sonra pct olarak ne kullanabilirim? Kas ve yağ ile ilgili hiçbir problemim yok benim tek amacım fazla suyu hızlı bir şekilde atmak ve fazla deri/su ile oluşan göbek varmış gibi görüntüden kurtulmak.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Mesajlar: 155
Kayıt: Prş Oca 30, 2014 11:11 pm
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Bulk sonrası oluşan problemler ve devamı için öneri.

Mesaj gönderen barda »

winstrol (stanozolol) genelde bulk kürlerinin son 4 haftası eklenen kasların parçalanmasını tabiri caizse lime lime dökülmesini saglayan bir ilaç türevidir su atıcı özelligi bulunur bulk kürlerinde alınan suyun atılması kasların sert bir biçimde belirginleşmesini saglar bu yüzden wisntrol öneririm testonun yanına ekleyebilirsiniz enjekte tavsiyemdir oral olarakta alabilirsiniz enjekte için 4hafta yeterlidir 250mg 4 hafta 1000mg eder , oral olaraksa 4hafta gün aşırı 50mg wisntrol yeterli olacaktır
hanylmz
Yeni Üye
Mesajlar: 52
Kayıt: Pzr May 11, 2014 8:43 pm
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Bulk sonrası oluşan problemler ve devamı için öneri.

Mesaj gönderen hanylmz »

son testo enjeksiyonundan 12-13 gün sonra 3 hafta nolvadex(ilkgün 40mg alabilirsin daha sonra 20mg uygundur) ve klomen(ilk gün 100mg diğer günler 50 alabilirsin).Eğer testislerinde küçülme varsa 1500iu luk Pregnyl 3 e bölerek 2-3 gün arayla vurabilirsin bide östrojeni baskılamak için minumum 100 mg çinko kesinlikle kullanmalısın.İyi çalışmalar.
WezMez
Yeni Üye
Mesajlar: 2
Kayıt: Cmt Eyl 21, 2013 8:07 pm

Re: Bulk sonrası oluşan problemler ve devamı için öneri.

Mesaj gönderen WezMez »

Testislerimde herhangi bir küçülme yok aynı durumdalar. Açıkcası su atımına başlamak için 1 ay daha beklemeyi düşünmüyorum çünkü çok su tuttum winstrola şuan başlamak çok daha mantıklı geliyor. Pct hakkındaki görüşlerinizi uygulayacağım. Winstrolüde enjekte olarak temin edebileceğim güvenilir biri varmı?
hanylmz
Yeni Üye
Mesajlar: 52
Kayıt: Pzr May 11, 2014 8:43 pm
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Bulk sonrası oluşan problemler ve devamı için öneri.

Mesaj gönderen hanylmz »

lennox a mesaj atabilirsiniz.Danabol u çok fazla almıssınız iyiki tansiyon sorunu fln yaşamamıssınız erkenden farkedip ikiye bölseydiniz sabah akşam alırdınız çok fazla toksit bırakmış olmalı karaciğere.milk thistle almanızda fayda var.
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir