BULK KÜRÜME TAVSİYELER
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
Re: BULK KÜRÜME TAVSİYELER
Teşekkür ederim ama sustanonları aldım evvelden. uzun ester olarak sadece primobolan olcak kürümde aslında parabolanda çok kısa değil acetate gibi. Ayrıca parabolanı muhtemelen aynı kişiden alacağım senin söylediğin.
-
- Yeni Üye
Artık bu orjinal ürünler ve iyi supplement iyi çalışma ve iyi dinlenmeyle alamazsam sporu bırakıcam sanatla uğraşıcam artık 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
beslenme herşeyin önünde benim gözümde vücut ağırlığının 2.5-3 katı protein ve kompleks karbonhidrat almaya bak supplement kullanımıda antreman öncesi sonrası ve ara öğünlerde iyi gider.
-
- Yeni Üye
supplementleri tedarik ettim. 2 adet optimum gold standart glutamin ve kreatin aldım. umarım iyi olur herşey
-
- Yeni Üye
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
İdmanları da sert ve kısa yapmanızı öneririm. Yoğunluk çok önemli kürlerde
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir