steroit kürü
steroit kürü
ben 17 yaşındayım 1 senedir çalışıyorum haftanın hergünü gün de 2 saat agırlık kaldırıyorum yorulmuyorum ve çok agır kilolar kaldıra biliyorum yani 5-6 senedir vücüt geliştirmeyle ugraşan kişilerle aynı kilolar da çalışıyorum ben modellik yaptıgım için fizigime çok dikkat ediyorum ve çok iyi olması lazım sene ye best model yarışması na katılıcam o zamana kadar kusursuz bir fizik istiyorum bu yüz den bana güzel bir steroit kürü lazım nasıl bula bilirim kür ün için de muhakkak büyüme hormonu da olması lazım
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: steroit kürü
fotograf atarsan hocalarla ortak bir görüşe varabiliriz ayrıca hatlı olman lazım kür sonunca 4hafta winstrol öneririm fazla kasma agır küre girme test bolde kürü iyi gider sana..
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
forumda kimse 17 yaşındaki biri için steroid kürleri,büyüme hormonlar vs hakkında fikir vermez bence vermemelide.yaşın kür için çok erken en az 21-22 yaşlarında doğal büyümeyi tamamlayana kadar steroid growth işlerine kesinlikle girmemeni tavsiye ederim.
ben model oldugum için kür e giricem sonuçta bu işten para kazanıyorum vucudumla para kazanıyorum 17 yaşındayım ama seviyem oldukça yüksek
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
bu işin modellikle seviyeyle 100 kilo bench basmakla bir alakası yok,gelişimle hormonlarla buna entegre yaşla alakası var,17 yaşında kür yapar gelişimine ters orantı yaptırırsan ilerinde para kazanabileceğin bir vücudun olmaz.ben ilk kürümü 26 yaşında yaptım şuan 31 yaşındayım ama yinede sen bilirsin senin tercihin senin hayatın..
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
mario haklı , ben geceleri baktıgım için genelde pc yeyaşını gözden kaçırmışım daha erken kendi büyümeni baltalamanı istemeyiz bi 4-5yıl kadar aklından çıkar bu işi şimdilik erken...
siz kendinizce haklısınız ama büyüme durmazki mesela arnold mesela jeff seid en bilinenler den örnek veriyorum bunlar çok küçük yaşta spora başlayıp steoreid kullanmış kişiler bir sorun olmamış ben de de ne olabilir zaten boyum 1.89 daha uzamasını istememki omuzlarım 1.33 cm kilom da 90 her şey tamma sadece vucudu biraz traşlicam benim acelem yarışmaya katılıcam best model e bu yüzden hızlı gelişmek istiyorum
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
17 yaşında olimpiyat şampiyonu olacak olsan da gerek yok...
Modellik için bence hiç gerek yok (bu yaşta,ilerde olabilir)
Modellik için bence hiç gerek yok (bu yaşta,ilerde olabilir)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir