steroid kullanimi
steroid kullanimi
Merhaba bu benim ikinci konum daha cok yeniyim... elimden geldigince arastirma yapiyorum... daha once hic steroid kullanmadim... arastirmalarim sirasinda kafama takilan bir şey ile karsilastim... steroid kullananlar belli bir süre sonra doğal yoldan gelisemezler diye duydum... acaba bu doğrumudur... steroid kullananlar bir daha doģal yolda gelisemez mi...
Re: steroid kullanimi
konuyla alkasız fazladan konu olmasın diye benimde bir sorum olacak testo ve boldenonu aynı şırıngada tek enjeksiyonda vurabilirmiyiz bir zararı olur mu yoksa birini sagdan birinisoldan 2 kerede mi vurmalıyım.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: steroid kullanimi
@unutyan İlk kürdeki gelişim ciddi bir patlama yaratacağı için bir daha o kadar sıçrama olması zor olacaktır (ulta pro kürlere girmedikçe)
Ama kürlerden sonra belli bir sistem doğrultusunda çok sıçrama olmasa da gelişim devam edecektir
Ama kürlerden sonra belli bir sistem doğrultusunda çok sıçrama olmasa da gelişim devam edecektir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir