steroid kullanimi

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
unutyan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

steroid kullanimi

Mesaj gönderen unutyan »

Merhaba bu benim ikinci konum daha cok yeniyim... elimden geldigince arastirma yapiyorum... daha once hic steroid kullanmadim... arastirmalarim sirasinda kafama takilan bir şey ile karsilastim... steroid kullananlar belli bir süre sonra doğal yoldan gelisemezler diye duydum... acaba bu doğrumudur... steroid kullananlar bir daha doģal yolda gelisemez mi...
doom1903
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Re: steroid kullanimi

Mesaj gönderen doom1903 »

konuyla alkasız fazladan konu olmasın diye benimde bir sorum olacak testo ve boldenonu aynı şırıngada tek enjeksiyonda vurabilirmiyiz bir zararı olur mu yoksa birini sagdan birinisoldan 2 kerede mi vurmalıyım.
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

aynı enjektöre çekebilirsin sorun olmaz ikiside uzun ester.İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

@unutyan İlk kürdeki gelişim ciddi bir patlama yaratacağı için bir daha o kadar sıçrama olması zor olacaktır (ulta pro kürlere girmedikçe)
Ama kürlerden sonra belli bir sistem doğrultusunda çok sıçrama olmasa da gelişim devam edecektir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir