Daha önceden sizden aldığım bilgiler düşüncelerle yola çıkıp küre girmiştim. Şimdide o düşüncelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım olacak. Öncelikle daha önce ve şuanda vereceğiniz bilgi ve düşünceler için sizlere teşekkür ederim.
Bu üçüncü kürüm olacak ve bu sefer biraz daha kararlı ve açık konuşmak gerekirse gözü karayım. Alabileceğim en iyi sonuç ve alabileceğim en az zarar olsun istiyorum.
1. Kürüm:10 hafta boyunca 500 mg testosterone enanthate 300 primabolan.
2. Kürüm:10 hafta boyunca 750 mg testosterone enanthate 500 mg deca 50 mg turnibol.
Kullandığım anabolizanları yazdım. Anatomim iyi ve orta düzeyde vücut yapım var.
92 kiloyum 182 cm boyum %14 yağ oranım var şuan. En son ölçümümde kolum 43 cm. Beslenme olarak her zaman diyet yapıyor gibiyim günde 500 gram et yiyorum yağsız (gerekirse zeytin yağı ) tuz kullanmıyorum yaşam tarzı olarak diyet yapıyor diyebiliriz. Yaz aylarında karbonhidratı azaltıyorum meyve sebzeden karşılıyorum her mevsim 500 grm et tüketiyorum gün içerisinde. Bunların içinde süt kuru yemiş yulaf yumurta kuruyemiş gibi şeyler de tüketiyorum tabi ki.
Amacım her zaman yağsız ve iri olmak. Aklımda şuanda growth hormonu kullanmak yatıyor. Fazlasıyla büyümek ve yağ azaltmak için. Okuduğum bilgilere köre kalıcı kas ve büyüme sağlıyor.
Ama sizlerin bilgileriniz ve düşüncelerinizi almak istiyorum.
Tekrar teşekkür ederim.
3.Kur Buyume Hormonu Yardim
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: 3.Kur Buyume Hormonu Yardim
3. kür büyüme hormonu için erken kanımca çünkü growth kullandıktan sonra başka sizi irileştirecek ve yag oranınızı max düşürecek türevde bir ilaç bulunmamakta buda gelişimin baltalanması demektir kanımca gözünüz karaysa ve diger enjtektelere oranla 3 kat daha etkili olan trenbolone öneririm çünkü trenden yarar bulamayanların sporu bırakmaları tavsiye ediliyor ayrıca growth demişsinizde bunun için minimum 5-6bin tl gözden çıkartmak lazım asgari ücretin 900tl oldugu bir ülkede bunuda göz önüne almak lazım ve growthtan sonra sizi büyütecek başka bir hormon bulunmamakta yani o kür bittiginde daha masraflı bir growth kürüne girmeniz gerekmekte büyümeniz açısından... dedigim gibi trenbolon işinizi görecektir fazla kasmaya gerek yok ayrıca foto atarsanız gelişim ve yorumlar dahada netleşebilir saygılar
Re: 3.Kur Buyume Hormonu Yardim
Çok teşekkür ederim düşünce ve yorumların icin küre başkadıgımda fotografları koyacagım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir