BULK KÜRÜME TAVSİYELER
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
BULK KÜRÜME TAVSİYELER
Herkese öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Önümüzdeki bi kaç ay içinde başlamayı düşündüğüm kürüme tavsiyelerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkürler şimdiden.
1-4 Hafta 50 mg/gün Anapolon veya 50 mg/gün Dianabol
1-14 Hafta 500 mg sustanon
1-14 Hafta 500 mg primobolan
1-10 Hafta 300 mg Parabolan
1-4 Hafta 50 mg/gün Anapolon veya 50 mg/gün Dianabol
1-14 Hafta 500 mg sustanon
1-14 Hafta 500 mg primobolan
1-10 Hafta 300 mg Parabolan
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: BULK KÜRÜME TAVSİYELER
sustanon primo yu kombine edersin ama ordaki parabolan neden var parabolan kendi başına bi olaydır zaten bu kürde yeri yok bence parabolan testo enanthate ile kullanımda daha iyi sonuç verir,anapol ise karaciğer koruyucu olmadan kullanılcak bişey değil ama çok kalıcı bişey bekleme anapolden.İyi Çalışmalar.
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
parabolan trenbolone orta karar esteri ve androjen seviyeleri çok yüksektir bide küründe anapol düşünüyosun yarardan çok hayati organların için tehlikeli olabilir senin formun veya kaçıncı kürün bunlar hakkında bilgi vermen gerekirdi.İyi çalışmalar.
En son hanylmz tarafından Sal Haz 24, 2014 6:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
vereyim o zaman daha önce 2 defa kür teşebbüsüm oldu. İlkini 4. haftada ikincisini 6. haftada kesmek zorunda kaldım 5 6 senelik bir geçmişim var. Yaklaşık 8 9 aydan beri spor yapmıyorum. kilo 88 kg. boy 176 cm. balkan parabolan ın prospektüsünde sadece trenbolone hexahidrobenzilcarbonat esteri bulunuyor diye okudum. Eğer anapolon kullanırsam kürümde kesinlike antioksidan kullanıcam. kür esnasında proviron tamoxifen kullanmalımıyım bu arada?
-
- Yeni Üye
proviron kullanman günde 1 tablet yeterlidir isteğe bağlı eğer kür esnasında jinekomasti belirtisi olursa nolvadex kullanabilirsin günde 20-40mg ama parabolan olmadanda iyi bi sonuç alabilirsin benim tavsiyem testo enanthate ve boldenon kürüne girmen 12 haftalık ondan sonra eğer definasyona ihtiyaç duyarsan tren acetat-testo prop ile bi kür yapabilirsin ve daha kalıcı olur senin için.
-
- Yeni Üye
Testo E. hiç girmek istemiyorum. Sahtesi var underdose u var fiyatı var bu riskleri almaktansa sustanonu almayı daha makul gördüm. Definasyon kürüde düşünüyorum bundan sonra 8 haftalık. dozajlar tam belli olmamakla beraber winstrol teto prop masteron kullanıcam. ama daha önce şu bulk kürünü halletmeliyim. 

-
- Yeni Üye
bulk kürü için uzun esterli ilaçlardan kaçıs yok yani sitede güvenilir satıcılar var ayrıca balkan pharma ve bvs nin distribütörü var istersen yardımcı olabilirim.İyi çalışmalar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir